2777
2789

وااا چقدر عجله داری

هنوز دو ماه مونده 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وسط‌های این ماه شروع میکنم 

اول فرش ها رو میدم قالیشویی به اسفند ماه بمونه سرشون شلوغه میشه تمیز نمیشورن 

بعد میرم خرید لباس چون لباس هم بذارم اسفند ماه بازار شلوغ میشه نمیشه با ارامش خرید کرد 

اما دیوار ها و شست و شو و بقیه کار ها میمونه برا اسفند 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

خیلی زوده هنوز کاری نکردیم

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اشپزخونه خیلی سخته اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم

من آشپزخونم تمیزه 

یعنی نمیذارم کثیف بشه 

هر دو سه  ماه اجاق و یخچال رو کامل می‌شورم و میکشم جلو دیوار پشتشون رو هم تمیز میکنم 

آشپزخونه من فک کنم کلا دو روز کار داشته باشه 

داخل کابینتارم همیشه تمیز میکنی؟

آره شش ماه یکبار همه ظرف ها رو می‌شورم میچینم 

آخرین بار قبل مدرسه پسرم شسته بودم تمیزن 

فقط چون روبرو خونمون ساختمون میسازن خاک نشسته رو وسایلم و داخل کابینت ها یه شستن معمولی می‌خوان چرب نیستن اصلا