2777
2789
عنوان

بیماری اچ پی وی

139 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من متاسفانه از همسرم hpv گرفتم

اگه بخوام جدا شم چجوری میتونم ثابت کنم از اون گرفتم ؟

و چ حق و حقوقی دارم تو طلاق وقتی این بیماریو گرفتم

🩷

فکر نکنم بشه اثبات کرد 

همسرت هم زائده داره ؟ 

بهتره با وکیل مشورت کنی چون اچ پی وی چند وقته که اپیدمی شده الان باید دید چه قانونی براش هست و جزو بیماری هایی هست که حق طلاق برای زن ایجاد کنه 

فکر نکنم بشه اثبات کرد همسرت هم زائده داره ؟ بهتره با وکیل مشورت کنی چون اچ پی وی چند وقته که اپیدمی ...

بله اونم داره 

کلا از اون گرفتم منم چن ماه بعدش دیدم 

ممنون باشه

🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اونم داره کلا از اون گرفتم منم چن ماه بعدش دیدم ممنون باشه

قچه قضاییه توی هر شهری ی سری وکیل رایگان داره که میشه رفت باهاشون مشورت کرد برای افرادی که نمیتونن هزینه وکیل بدن. من فقط شنیدم ولی نمیدونم کجا باید مراجعه کنی برای دسترسی به این وکیلا ولی حتما برو مشورت کن اگر ایشونم زائده داره کارت راحت تره .

در ضمن نذار خیلی زمان بهش بخوره چون اثباتش سخت تر میشه 

قچه قضاییه توی هر شهری ی سری وکیل رایگان داره که میشه رفت باهاشون مشورت کرد برای افرادی که نمیتونن ه ...

تقریبا یکسال میشه این اتفاق افتاده 

اما متاسفانه من باور کردم ک میتونه از استخر و اینجور چیزا سرایت کنه و بی خیالش شدم 

ولی الان مطمئنم ک سرایتش فقط با رابطه جنسیه 

پس یعنی بهم خیانت کرده

ممنون وکیل خانوادگی داریم اما دلم نمیخواد اون جریانو بدونه 

پیگیرش میشم 

بچه هم دارم میترسم اون آسیب ببینه با جداییمون 

موندم چیکار کنم 

نه میتونم بمونم نه برم 

🩷

تقریبا یکسال میشه این اتفاق افتاده اما متاسفانه من باور کردم ک میتونه از استخر و اینجور چیزا سرایت ک ...

خیلی شرایط سختی داری باید کلی سبک سنگین کنی 

ویژگی های خوبی که داره رو حتما در نظر بگیر این داستان خیانت هم بذار کناررش و بعد تصمیم بگیر.حقیقتا جدایی وقتی پای بچه وسط هست خیلی تصمیم سختیه 

در مورد اچ پی وی هم من شنیدم سیستم ایمنی بدنت رو تقویت کنی چه از نظر خواب چه از نظر خوراک و مکمل ها و ورزش احتمال داره ویروس از بدنت دفع بشه و اون واکسن ۹ گانه خارجی هم حتما تهیه کنید و بزنید سه دوز هست و ی مقدار هم گرونه ولی حتما بزن .من دوستم رفته بود دوبی زده بود خارجیشو نمی‌دونم اینجا تو بازار آزاد خارجیش گیر میاد یا نه ولی عالیه .دیگه اگر اصلا گیر نیوردی و چاره ای نبود همین ایرانیش رو بزن که تو داروخانه ها هست بگردی به نظرم خارجیش گیر میاد 

خیلی شرایط سختی داری باید کلی سبک سنگین کنی ویژگی های خوبی که داره رو حتما در نظر بگیر این داستان خی ...

کلی سبک سنگین کردم ولی نمیتونم با خیانت کنار بیام 

از ی طرفم روح و روان پسرم خیلی برام مهمه 

فک کنم باید از زندگی خودم بگذرم بخاطرش 

نمیخوام آسیب ببینه

شوهرمم کاش هیچ ویژگیش خوب نبود ولی خیانت نمیکرد 

اره میدونم بالاخره از بدن خارج میشه اگه تقویت کنی ولی خیانت از یاد نمیره از دلم نمیره 

🩷