آرایشگاه نمیرم سال یکبار دوسه دست لباس میخره اونم با هزارتا التماس بیرون نمیرم به بچههام سال یبار لباس میخرم خرج خونه رو به زور میده اجازه کار کردن نمیده میگه بشین خونه بچه هاتو بزرگ کن یه دوسه تومن پول میده اونم خرج خونه بیشتر نمیشه بهش میگم پول بدی میگه دادم چیکار کردی این هم پول در ماه شاید چهار میلیون بده خرید خونه انجام میدم دیگ هچی پول خرجی برام نمیمونه هی میگه پولارو چیکار کردی مگه یکی یکی براش توضیح بدم که اینو خریدم اونو خریدم دیگ چیکار کنم خسته شدم از این ویزیت. بهم یک راه حل بزارید متاسفانه خیلی آدم عصبی نمیشه بهاش حرف زد هیچ راهی ندارم هیچ پشتوانه مالی ندارم کلاس هفتم ترک تحصیل کردم ازدواج کردم دوازده سال دوتا بچه دارم خسته شدم از بی کسی
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
😳واقعا سالی یکبار لباس و با ماهی چهارتومن اونم برای خرجی خونه ؟شوخی میکنید مگه کجا زندگی میکنید که آنقدر هزینه ها پایینه ؟از اول عادتش دادی حتما خرجی رو بنداز گردن خودش واسه خودت با همون پول هزینه کن