از دیشبه لکه بینی دارم و همراه خون در ادرار..... هر چی به شوهرم میگم منو ببر سونوگرافی نمیبره میگه پول ندارم یا حوصله ندارم چیکار کنم؟؟؟؟ کمرم از دیشب درد خفیف داره الان برم شیاف پروژسترون بخرم و بذارم خوبه؟ بدون تجویز پزشک عیبی نداره؟؟ بخدا الان واسم خیلی سخت میگذره هیچکسو ندارم منو ببره دکتر ی شهر غریب افتادم دور از خانواده به مامانم زنگ زدم فردا شب میاد منو میبره الان شیاف بذارم کافیه؟؟؟😭😭😭
آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
واا بهت بر نخوره چزا برای همچین مرد بی مسولیتی بچه میاری،من دلم سوخت با اینکه نمیشناسمت مگه دلش از سنگه جون بچه و شماست پولم نذاره باید جور کنه نه اینکه مستقیم تو چشمات بگه،بروببمارستان دولتی اورژانش یه کار برات میکنن بهتر از خود درمانی هستش، به هیچ وجه خود درمانی نکن
ببین مادر بودن خیلی مسئولیت عظیمتریه ها اگه نمیتونی خودت دکتر بری و از خودت مراقبت کنی پس فردا بچه رو میخوای چیکار کنی
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.