2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

201 بازدید | 15 پست

تابستون امسال بدون هیچ بحث و حرف و حدیثی برام قیافه گرفت جوری که چند دقیقه بود اومده بودم داخل خونش بعد بادلخوری اومدم بیرون و اومدم خونه خودم ،شوهرم چندبار گفت زنم ناراحت شد چرا اونجوری قیافه گرفتی بروی خودشم نیاورد و منم دیگه نرفتم اونجا و قطع رابطه ،حالا چندروز دیگه سالگرد مادر مادرشوهره

بنظرتون برم یانه؟؟

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو این مدت مادرشوهرت حتی تلفنم نزده بهت؟؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

اره برو چون ولی وسطا یا اخرای مراسم برو.نری اطرافیان کلی حرف در میارن برات ولی رفتی سنگین باش مثل غریبه برو بشین بعدم پاشو بیا یا برو پیش مادرشوهرت سلام کن ببین اگه بازم قیافه گرفته برات همونجا بیا بیرون که نگن نیومد

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

یعنی تو این مدت مادرشوهرت حتی تلفنم نزده بهت؟؟

یکبار اومد بزووووور خونمون بایه بسته شکلات گفتم ب چ مناسبته دخترش گفت آشتی کنون ! مامانه گفت ن مگه قهر بودیم! همینجوری گرفتم دستم خالی نباشه

اره برو چون ولی وسطا یا اخرای مراسم برو.نری اطرافیان کلی حرف در میارن برات ولی رفتی سنگین باش مثل غر ...

آره فکر کنم بهترین کارهمین باشه

یکبار اومد بزووووور خونمون بایه بسته شکلات گفتم ب چ مناسبته دخترش گفت آشتی کنون ! مامانه گفت ن مگه ق ...

آهان خب پس برو بزار کدورت تموم بشه 

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟