مامانم دوران مجردیم که همش باهام دعوا داشت و گیرای الکی بعد فوت پدرم بیشتر بخاطر فرار از خونه ازدواج کردم. کلا نه واسه ازدواجم ذوق داشت ن حاملگی و... بعد زایمانمم کلا ۷روز اومد اونم چون ناراحتی اعصاب داره روش فشار اومده بود و حتی فکر خودکشی و اینام کرده بود. کلا ابروم هم جلو مادرشوهرم رفت ک مامانم بعد زایمانم نموند خلاصه من بچمو خودم بزرگ کردم الان هفت سالشه. مادرم همش منو با بچه های مردم مقایسه میکنه ک سرکار میرن من لیسانس دارم ولی سرکار نمیرم ب دلایل خودم. منم اینبار عصبی شدم و گفتم خوبه منم مقایسه کنم با مادرای دیگه. مثلا موقع زایمانم ولم کردی. از بارداریم خوشحال نشدی و... خلاصه چن روزه قهریم. بنطرتون حق دارم یا نه؟ چند روزه من زنگ نزدم اونم نزده
فاصله بده یه کوچولو مثلا دو سه روز دیگه. بعد برو آشتی کن
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
چرا اینقدر دخترا از مامانا انتظار دارن.دیگه خودتونو بزرگ کردن بچه هاتونو هم میخواین بزرگ کنن؟ مادرشوهرت میومد میرسید بهت.اونم نیومد یه نفر شوهرت میگرفت کنارت میبود.
بحث حق داشتن و نداشتن نیست. مادر شما خودش یه آسیب خورده و افسرده است. شما هم به نوبه ی خودت یه جور دیگه مشکلات داری. اگر ارتباطتون یکم با هم کمتر باشه بد نیست اتفاقا. چه فایده داره همش اعصاب همو خرد کنید؟ ولی قهر کامل نکنید که از حال هم با خبر باشید. در مواقع لازم برای همدیگه کمک باشید.
وطیفه نداره بیاد پیشت.چرا اینقدر دخترا از مامانا انتظار دارن.دیگه خودتونو بزرگ کردن بچه هاتونو هم می ...
وظیفه داره با بقیه مقایسه کنه؟ سرکوفت بزنه؟
🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
دقیقا من بعد هفت سال بهش گفتم موقعدزایمانم فرار کردیوقتی داشت منو مقایسه میکرد
اینجور آدمایی مثل اینا هیچوقت درست نمیشن
زندگی و روان ما بچه ها رو نابود کردن بازم ولمون نمیکنن انگار تا نمیریم راحت نمیشن دور از جونمون
واقعا خدا هر کی رو دوست داره پدر مادر خوب بهش میده
🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
دقیقااصلا جلوی شوهرمم خجالت زده شدمانقد ب من سخت گرفت ک ازدواج کردم زودحالا داداشم ک تو خونه هست رو ...
مادر پدر من جورین که شاید اگه یتیم بودم و پرورشگاه بزرگ میشدم خوشبخت تر میشدم و کمتر سرکوفت میگرفتم