2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی بستگی به شرایطت داره.من نامزد بودم ۹ ماه طول کشید دادگاهم کلن پروسه طولانیه دادگاه و امید نداشتم که زود تموم بشه ولی ایشون سوتی داد یبار سال قبلش درخواست طلاق داده بودم ایشون اومد با خانوادش طرح دوستی ریخت و… و توی این مدت یه کارایی کرد که مهریه نده بهم مثلا مجبورم کرد برم مقداری از مهریه مو ببخشم و بعد رفت خونه و زمینی که داشتو به نام خواهرش کرد و بعد که کاراش تموم شد دوباره گفت برو طلاق بگیر.و کار خدا بود که من متوجه شدم به نام خواهرش زده رفتم دادگاه از خواهرش و خودش بعنوان فرار از دین شکایت کردم 😂 خواهرش ۴ تا بچه داشت و اون موقع انگار باردار بوده اینجوری شد که از ترسشون سریع اومدن مهریه مو نقد دادن و جدا شدیم

همه چی بستگی به شرایطت داره.من نامزد بودم ۹ ماه طول کشید دادگاهم کلن پروسه طولانیه دادگاه و امید ندا ...

نه من مهریه نمیخوام 

فقط میخوام تموم شم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

نه من مهریه نمیخوام فقط میخوام تموم شم

عزیزم اگه مهریتو ببخشی حالا حالا ها باید دنبالش بدویی تا طلاقت بده.بزار یه اهرم فشاری داشته باشی.منم دنبال مهریه نبودم توی اون سه سالی که نامزد بودیم به ناحق روزای بدی رو گذروندم ۱۷ سالگی نامزد کردم   توی ۲۰ سالگی پله های دادگاه رو میرفتم میومدم چه چیزایی که ندیدم.اسیب هاش هنوز با منه هنوزم میگم به ناحق روزای بدی رو گذروندم ما میگفتیم بیا طلاق بده میگفت برید هرکاری میتونید بکنید من نه طلاق میدم نه مهریه.خدا جوری برام ساخت که هم مهریمو گرفتم هم طلاقمو.تهران زندگی میکنی؟

عزیزم اگه مهریتو ببخشی حالا حالا ها باید دنبالش بدویی تا طلاقت بده.بزار یه اهرم فشاری داشته باشی.منم ...

خدا روشکر مهم خلاص شدنه نه اباداتم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ای بابا خدا رو شکر زود فهمیدی و زندگیت جمع کردی آفرین بهت

قربونت.من ۲سال اجازه نداد درسمو بخونم.یکم باتاخیر رفتم دانشگاه فقط از این بابت ناراحتم.چون رشتم تجربی بود مجبور شدم تغییر بدم بخاطر شرایطم.الان خداروشکر راضیم ولی یکم غصه میخورم اماباز شکر