2777
2789

مگه مسابقس، فکر کنم خودت رو مخ باشی با این حرفا

خودت باش، درکنارش شیک پوش و آراسته هم باش

همین

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مودب وخوشپوش خوش صحبت.اطلاعات عمومیت وارتباط اجتماعیت ببر بالا..زیاد حرف نزن..با صدای بلند وکلفت صحبت نکن..وقتی میان خونتون پذیرایی خوب داشته باش وگرم وبگیر..وقتی میری خونشون بیشتر شنونده باش

پارسا پسرمامان😍

وای من ک اگ ازدواج کنم همینطوری ک هستم میگردم اصلا برام مهم مبست بقیه چ فکری دربارم میکنن مهم حال خوبه خودمه ک از خودم میگیرم🫠🫠

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

من نه با کلاسم نه لاکچری ولی فامیل های شوهرم منو بیشتر دوست دارن همه ی مهمونی ها و مجالسشون دعوتم می کنن خیلی هم بهم احترام می زارن 

چون من خوده ساده و مهربونم هستم به همه احترام میزارم 

ولی دوتا جاری دیگم همش الکی دوست دارن کلاس بزارن و ادا در بیارن ولی به جایی نرسیدن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

داداشم تازه نامزد کرده زنش خیلی دوس داره لاکچری باکلاس باشه ادا اصول زیاد داره ولی واقعا رو مخمونه راستش بگم دوسش ندارم زیاد بخاطر رفتاراش 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠