2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بعد از چندین ماه سونوگرافی دادن متوجه شدم یک ماه تخمک گذاری میکنم یک ماه نمیکنم واسه همین دیروز دکتر بهم لتروزول داد که از روز سوم پریودی استفاده کنم آمپول هاش سی جی هم روز سیزدهم بزنم...اما یه قرص پردنیزولون هم داده که نمیدونم واسه چیه ...من قبلا این قرص و به خاطر تیروئیدم میخوردم که الان دیگه تیروئید ندارم حتی دیروز آزمایش تیروئیدم داده بودم و به دکتر نشون دادم مشکلی نداشت ...کسی تجربه داشته؟

دکتر برات نوشته ؟  ازمایش داده بودی قبلا ؟

اره ازمایش دادم دکترگفت تخمدانات خیلی ضعیفه برام کلومیفن نوشت ولی میترسم استفاده کنم چون شانس چن قلوزایی داره نمیدونم چیکارکنم

❤💜
اره ازمایش دادم دکترگفت تخمدانات خیلی ضعیفه برام کلومیفن نوشت ولی میترسم استفاده کنم چون شانس چن قلو ...

نه بابا . بخور خیلیا با این قرص فقط یدونه باردار شدن. 

منم تازه ازمایش هورمونی روز سوم پریود رو دادم و یدونه هم سونو نوشته برام. میشه بپرسم از کجا فهمید که تخمدانت ضعیفه‌ ؟ پریودات منظمه ؟جواب ازمایشت چه چیزی رو ضعیف نشون میداد؟

شرمنده که زیاد سوال میپرسم. منم ۴ماهه اقدامم ولی نتیجه نداده‌ برای همین رفتم آز‌ 

نگرانم که یه بار خدایی نکرده مشکلی نباشه. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
چه امضای پرمغز و عمیقی.الهی امین.ان شالله توی همه مسایل زندگیتون .دلم اروم شد من هم یک‌منتظرم

مرسی ممنونم دوستم. ایشالا که خدا به زودی دوقلوی سالم و خوشگل نصیبت کنه‌ 

نه بابا . بخور خیلیا با این قرص فقط یدونه باردار شدن.  منم تازه ازمایش هورمونی روز سوم پریود ر ...

پریودام خیلی نامنظمه جوری ک سه ماه ی بار میشم یک سال هم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم اما طبیعی نشد پریودام.الانم دوماه متفورمین و اسیدفولیک خوردم.یه ماه هم هست ک تو اقدامم.تخمدان پلی کیستیک دارم یعنی تخمدانام تخمک ازاد نمیکنن وخیلی ضعیفن.

❤💜
پریودام خیلی نامنظمه جوری ک سه ماه ی بار میشم یک سال هم قرص مدروکسی پروژسترون خوردم اما طبیعی نشد پر ...

پس حتما بخور. اصلا هم نگران چندقلویی نباشه توکل برخدا‌ خدا اگر بخواد یکی با هزارتا قرص یدونه هم بزور باردار میشه یکی هم  بای یه نصف بسته قرص دوقلو 😊😋. شما فعلاذهنت رو درگیر دوقلو و این حرفا نکن‌ . درمان رو پیگیر باش تا با توکل برخدا ان شاالله به زودی و به سلامتی باردار بشی عزیزم.

ممنونم بابت جوابگویی ات. 😙☺ برای منم دعا کن.

پس حتما بخور. اصلا هم نگران چندقلویی نباشه توکل برخدا‌ خدا اگر بخواد یکی با هزارتا قرص یدونه هم بزور ...

ممنون عزیزم پس میخورم کلومیفنمو.امید بخدا. انشالله توهم بزودی ی نینی خوشگل بیات تو وجودت 💋💋

❤💜
ببخشید دوستم آزمایش هورمونی که برای روز سوم نوشتن واسه چیه؟

من چهارماه اقدام بودم برای بارداری  ولی نتیجه نداد. رفتم دکترزنان. اینو برام نوشت. 

یک نمونه خون میگیرن برای  چهارتا ازمایش‌ یکیش هورمون LH هست که برای تخمکگذاریه یکی پرولاکتین یکی برای ذخیره تخمدان یکس هم برای سایز فولیکول ها . 

کلا این ازمایش میخواد ببینه عملکرد تخمدان ها چجوره. 

من چهارماه اقدام بودم برای بارداری  ولی نتیجه نداد. رفتم دکترزنان. اینو برام نوشت.  یک نم ...

یعنی آزمایش خون میگیرن؟ بعد سایز فولیکولها با آزمایش خون معلوم میشه؟ حتما هم باید روز سوم پریودی باشه؟ چون دکتر این ماه به من لتروزول و پردنیزولون داد گفت اگه باردار شدی که هیچ اگه نشدی روز سوم پریودی بیا حتما میخواد همین آزمایشی که شما گفتید بنویسه برام درسته؟ ضمنا هزینه آزمایشش زیاده؟

یعنی آزمایش خون میگیرن؟ بعد سایز فولیکولها با آزمایش خون معلوم میشه؟ حتما هم باید روز سوم پریودی باش ...

والا منم بار اولم بود که انجام دادم.  ولی تو نت خوندم که برای همین میزان عملکرد تخمدان هاست.

حتما برو . نگران هزینه اش هم نباش‌ درسته یکم زیاده ولی دیگه خیالت راحت میشه. توکل برخدا ایشالا که این ماه بارداری و دیگه نیازی به ازمایش و اینجور چیزاست. و به سلامتی ایشالا میری ازمایش خون بارداری رو میدی 😙😍

2790
2823
2791
2779
2792