2777
2789
عنوان

ازدواج نظامی

137 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر ببشخید اگ عمه ی یه خانم خارج از کشور زندگی کنن و خانمه خاستگار نظامی(س.پ)داشته باشن و فقط چون خارج از کشورن ح.فا اجازه ازدواج نده چنین قانونی وجود داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا همچین چیزی نیست یه سری محدودیتا واسه خود دختر شاید باشه ولی به فک و فامیلش کاری ندارن

چنین چیزی اطراف دیدین؟

اخه اومد به من گفت که نمیشه حفاظت رفتم گفتن نمیشه عمش خارجه

چنین چیزی اطراف دیدین؟اخه اومد به من گفت که نمیشه حفاظت رفتم گفتن نمیشه عمش خارجه

مگر اینکه عمتون پرونده سیاسی داره یا با گروهکی چیزی درارتباط باشه و شما با عمتون رابطه خیلی صمیمی داشته باشین یا اینکه کلا شما  بنا به دلایلی مورد تایید حفاظت نبودید و ایشون بهونه عمتون رو اورده ...

من با خدا تنها حرفها دارم❤

مگر اینکه عمتون پرونده سیاسی داره یا با گروهکی چیزی درارتباط باشه و شما با عمتون رابطه خیلی صمیمی دا ...

عمم والا ۸۰ سالش یه دخترش خیاط یکیشون ماما پسرشم کار میکنه تو فروشگاه

عمه به چه دلیل خارجه؟ و آیا اونجا فعالیت خاصی میکنه ؟

هیچ فالیت سیاسی خاصی ندارن چون همسرشون تاجر بودن رفتن اون سمت الانم همسرش فوت کرده خودش ۸۰ سالش دخترش اینام همه کارای دولتی ندارن خودشون واسه خودشونن