2777
2789
عنوان

کدوم مهریه رو به خاستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که بازم همتون قبول می کنین چقد کار خطرناکیه😊

114 سکه دیگه معقول نیست

ولی اگر به شرط استمرار زندگی باشه بنظرم بهتره 

من شنیدم بعضی ایالت های آمریکا اگر 10 سال از ازدواج بگذره به زن چیزی از اموال مرد تعلق میگیره

عروس ما رک میگه، مردا عابر بانکن.پول نداشته باشن، بی ارزشن.دو تا داداش کوچکترم ، اون دیدن، میگن توبه ...

شانسیه همه اشنایی هم کشکه ، اولش عروس ما میگف  ک ی سقف باشه فقط ارامش. الان خونه هفتادپنج متری داریمو قبول نمکنه .میگ کوچیکه ، خب  فعلازندگیتوبساز بهترازمستاجریه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
شانسیه همه اشنایی هم کشکه ، اولش عروس ما میگف ک ی سقف باشه فقط ارامش. الان خونه هفتادپنج متری داریم ...

ناشکری خیلی بد.

برای ازدواج آدم باید ۸۰ تا چشم باز کنه، مرد و زن نداره .

آدم گیر موجود بد بیوفته ، بیچاره میشه

مهریه بعد از فوت شوهر ب درد میخوره متاسفانهبعداز فوتش میتونی تمام مهریه تو بگیری و داراییش برای شما ...

من خودشو از دست دادم پولش هیچ ارزشی نداره هیچی زندگیم رفت پولش مهمه؟

کابریم دست سه نفره   
من خودشو از دست دادم پولش هیچ ارزشی نداره هیچی زندگیم رفت پولش مهمه؟

بله خیلی مهمه ، چون شما پا ب پاش زندگی جمع کردی اونوقت بعد از مرگش باید پشتوانه داشته باشی برای خودت و بچه ت یا نه ؟ این حق زنه 

مهریه نداشته باشی میرسه ب پدر و مادرش و دیگران 

خدا نکنه این بلا سر زنی بیاد ولی مرگ حقه و انسان ها باید آینده نگر باشن