2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم سوم، که به عنوان "چشم درونی" یا "چشم معنوی" نیز شناخته می‌شود، در فلسفه‌ها و عرفان‌های مختلف به عنوان نمادی از درک عمیق‌تر و آگاهی معنوی معرفی شده است. علائم باز شدن چشم سوم معمولاً شامل موارد زیر است:

1. **احساسات قوی‌تر**: افزایش حساسیت به احساسات و انرژی‌های دیگران.

2. **دیدن تصورات یا بصیرت‌های معنوی**: ممکن است تصاویری یا بصیرت‌هایی از دنیای دیگر را تجربه کنید.

3. **افزایش شهود**: توانایی پیش‌بینی یا درک وضعیت‌ها و افراد به صورت عمیق‌تر.

4. **تغییر در خواب**: خواب‌های واضح و معنادار یا خواب‌های روشن.

5. **احساس فشار یا درد در ناحیه پیشانی**: به ویژه بین ابروها، که به عنوان نقطه‌ی چشم سوم شناخته می‌شود.

6. **تجربه‌های معنوی یا روحانی**: احساس ارتباط عمیق‌تر با جهان و وجود.

در صورتی که به این علائم توجه داشته باشید، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی شروع یک سفر معنوی یا رشد شخصی باشد. با این حال، همیشه مهم است که به خودتان و احساساتتان توجه کنید و در صورت نیاز، از مشاوره متخصصان استفاده کنید.

و دیدن موجودات ارگانیک

دختر مازندرانم

خودت تمایل داشتی باز شه؟؟ 

من مدتی تجربه داشتم و موهام سفید شدن 

الان سعی میکنم کمتر به این قضیه اهمیت بدم

من درگیر افسردگی شدید بودم و به دلیل مشکلاتی خودم رفتم دنبال خودش شناسی و سر راهم با اینجور چیزا اشنا شدم و خیلی زیاد ضربه خوردم