2777
2789
عنوان

میشه بیایید لطفاً 🥺

55 بازدید | 6 پست

سلام ؛ میدوارم که حال خودتون و خانواده محترمتون خوب باشه و روز و روزگار بر شما خوش 🌱

برادر من دو ساله که مبتلا به یک بیماری خودایمنی شده که بدن به اشتباه به مفاصل حمله می‌کنه ...

زانوی سمت راستش توو عکسبرداری دیروز مشخص شد که کاملا تخریب شده و هیچ مفصلی باقی نمونده ... و پای سمت راست رو‌ کلا دیگه از دست داد ...

حالا دیگه نوبت بقیه مفاصله ...

میخواستم ازتون خواهش کنم ، از خدا بخوایید قبل اینکه کامل قدرت حرکتی رو از دست بده ، یا معجزه کنه خوبش کنه یا تمومش کنه ...‌💔 نمی‌دونم ...

حالم خیلی بده ...

ممنون میشم اگه براش دعا کنید و پست رو پربازدید کنید 

حاجت روا باشید 

تاپیک آخر منم بیاین 🌸

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان