2777
2789
استرس بیخوده....روند عادی طی میشه گلم .....میتونه هفته۳۵ تا ۳۸ زایمان میشه

محمد پام میمونه یا جا میزنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
استرس بیخوده....روند عادی طی میشه گلم .....میتونه هفته۳۵ تا ۳۸ زایمان میشه

مشکلم حل میشه آیا؟ ندا. 

کسی ک حس میکنم آیا توی این سایت هست یا ن؟( حس میکنم منو رصد میکنه یکی از هم کلاسیام . کیمیا نام یا ...) 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه ازدواج و اینا نمیتونم همینطوری بگم،باید درخواست بذارید و همینطور اسم ماه تولد کامل و یک روز ک ...

میشه جواب منم بدیی

بنظرت همسرم دوسم داره؟

چطور آدمی هست خوبه یا بد

درسته به نظرت حسش به من چیه؟

وآسه واسه ازدواج و وارد رابطه شدن میخوای بدونی ،یا جفت بودن ستاره ها ..که باید درخواست بدی تا تمرکز کامل کنم 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

وآسه واسه ازدواج و وارد رابطه شدن میخوای بدونی ،یا جفت بودن ستاره ها ..که باید درخواست بدی تا تمرکز ...

محمد پام میمونه یا جا میزنه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
ممنون عزیزم زایمانم چن ساعت طول می‌کشه خیلی اذیت میشم؟بچه نیاز ب دستگاه رفتن پیدا نمیکنه؟

نه بابا..خودت قندی هستی،؟

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

وآسه واسه ازدواج و وارد رابطه شدن میخوای بدونی ،یا جفت بودن ستاره ها ..که باید درخواست بدی تا تمرکز ...

عزیزم میشه بگی من به کسی ک دوسش دارم میرسم یان؟

باهاش خوشبخت میشم؟

اونم بمن حسی داره یان؟

اگ اره چرابه همه گفته قصده ازدواج نداره؟

باشه فقط به نظرت متوجه شده بهش علاقه دارم؟زنی تو زندگیش هست؟

عزمزمه اینجوری نمیشه باید اسم هاتونو بدونم ،ماه تولد