2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بگو کی ازدواج میکنم لطفا 🥲 🙏🏼 💞

عزمزمه ازدواج و اینا نمیتونم همینطوری بگم،باید درخواست بذارید و همینطور اسم ماه تولد کامل و یک روز کامل حس کنم و بعد 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

عزمزمه ازدواج و اینا نمیتونم همینطوری بگم،باید درخواست بذارید و همینطور اسم ماه تولد کامل و یک روز ک ...

چرا منو رد کردی بگو دیگ 

من تو هفته چند بارداری زایمان میکنم و زایمانم چن ساعت طول می‌کشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
واقعا؟! آخه می‌دونی بعیده چون خودم در بهترین حالت دو سال دیگه حدس میزنم! بعد به نظرت ارشد بخونم یا ن ...

نه ....بنظرم مهارت یاد بگیر تا مدرک برات مهم باشه

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

@بانوقوی

استرس بیخوده....روند عادی طی میشه گلم .....میتونه هفته۳۵ تا ۳۸ زایمان میشه

ادم مغروریه،ولی چیزی تو دلش نیست بیشتر اداستمیتونه م .ی.ر.توی اسمش باشه

عزیزم میشه بگی من چه زمانی ازدواج میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اگه باردار باشم پسره یا دختر ؟

اگه چشم ابرو قهوه ای یا رنگ موت قهوه آیه الان،احتما میدم پسر ..

چون همچین چیزی اومد تو ذهنم

استرس بیخوده....روند عادی طی میشه گلم .....میتونه هفته۳۵ تا ۳۸ زایمان میشه

ممنون عزیزم 

زایمانم چن ساعت طول می‌کشه خیلی اذیت میشم؟بچه نیاز ب دستگاه رفتن پیدا نمیکنه؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن