2777
2789
عنوان

دلم اشوبه

83 بازدید | 11 پست

امروز وقت دکتر دارم خیلی نگرانم بچها

اصن خابم نبرده برام دعا کنید بخیر بگذرع

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم وق دکتر دارم خیلی نگرانم صب س شیش بیدارشدم

انشاءالله از ته دل دعا میکنم برات صلوات میفرسم ک ب خوشی بگذره

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

منم وق دکتر دارم خیلی نگرانم صب س شیش بیدارشدم

چ آزمایشی داری؟

انشاءالله از ته دل دعا میکنم برات صلوات میفرسم ک ب خوشی بگذره

پولم محدوده زنگ میزنم قیمت بپرسم خوب بودمیرم قراره برم سونو سینه ن زیاد گفتن هفته دگ میرم منم برات دعامیکنم عزیزم بیااینجا ب منم خبربده هرچی شد

زهرمار🗿
زیربغلم برامده شده ودردمیکنه ...سونو سینه وبغل

وای منم سونو سینه دارم🥹🥹🥹

س ماه پیش هم انجام دادم باز نوبتش رسیده خیلی نگرانم 

نگران نباش انشالله ک برادوتامون هیچی نشع

انشاالله 🥹🥹نگران نباش برات دعا میکنم