2777
2789
عنوان

جک j4 کی داره

426 بازدید | 11 پست

چه جور ماشینیه؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه بخرما داریم نسبت به پولی که میدی خیلی خوبه

مال چه سالیه ؟موندم چی کارکنم الان پیش فروش داره موندم ثبت نام کنم یا برم مدل پایین ترشو بخرم. میترسم پیش فروش خیلی دیر تحپیل بدن. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

مال چه سالیه ؟موندم چی کارکنم الان پیش فروش داره موندم ثبت نام کنم یا برم مدل پایین ترشو بخرم. میترس ...

ماشین خوبیه ولی اگر از نمایندگی بخری خیلی دیر تحویلت میدن 

تفاوت کارخونه و بازارش کمه از بازار بخریربهتره اگر پولت نقده 

مال چه سالیه ؟موندم چی کارکنم الان پیش فروش داره موندم ثبت نام کنم یا برم مدل پایین ترشو بخرم. میترس ...

بهتره قبل خرید تو سایت خودرو نظر سنجی ها رو بخونی یا از نمایشگاهی که منصف و خوب هست مشورت بخوای

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

میگن سه ماهه تحویل می دن اما چهار ماه و نیم طول می کشه

ما 15 آذر ثبت نام کردیم 28 اردیبهشت دادن

مال ما مدل 402 هست

نسبت به ماشین های ایرانی و نسبت به پولی که میدی خیلی خوبه

مشکی بخر

مشکیش قشنگ تره

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
میگن سه ماهه تحویل می دن اما چهار ماه و نیم طول می کشهما 15 آذر ثبت نام کردیم 28 اردیبهشت دادنمال ما ...

ممنون عزیزم

بک ایکس 3 هم خوبهاون 800 اول میدی بقیش قسطیاونم ماشین خوبیهنیم شاسیه

میدونی پول دارم ولی میخوام بقیه شو طلا بخرم. دلم نمیاد اینقدر خرج ماشین کنم. 

سلام عزیزم . خواهرم پارسال با اقساط خرید ولی اصلا ازش راضی نیست و میگه شتاب نداره و تو سربالایی ها هم کم میاره و کنده. الان یه مدته گذاشته برای فروش ولی زیاد مشتری نداره متاسفانه.