2777
2789
عنوان

اکسم برام یه نقطه فرستاده

167 بازدید | 15 پست

منم جوابی ندادم ۳ ماهه جدا شدیم هنوز بهش فکر میکنم و دوسش دارم ولی یه خاستگار خوب دارم همه هم میگن جواب مثبت بده خودمم میخوام همین کارو کنم ولی دلم پیش اونه چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو داری مسخره میکنی 

خودت ک. میگی اکسم، کسی ک دورش انداختی، کسی ک با بدبختی جدا شدی، حتما ی دلیل داشته، حتما طرف ی ایرادی داشته، دوبارا میخوای بری سمتش؟ دوستش داری؟ اگ ادم خوبی نباشه اینقدر زندگی برات سخت میکنه ک ب خودت میای حتی خودتم دوست نداری... 

بچسب ب اینده بهتر 

این دوست داشتن نیست، این حسی ک بر اثر وابستگی و دراز مدت ایجاد شده، یکم صبر کنی، مغزت فضا بدی از سرت میوفته، بلاکش کن اونو 

با نقطه میخواد مزه دهنت بفهمه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

احساسات رو بزار کنار و عقلانی باش.

اگر شرایط خاستگارت خوب هست.بپذیر و ازدواج کن

اون ادم قبلی رو فراموش کن...

با گذر زمان خود بخود فراموش میشه...

اینجوری فقط شانس ی ازدواج خوب رو ازخودت دریغ میکنی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.