2777
2789
عنوان

میشه نظر بدی

50 بازدید | 4 پست

مامانم دوران مجردیم که همش باهام دعوا داشت و گیرای الکی بعد فوت پدرم بیشتر بخاطر فرار از خونه ازدواج کردم.  کلا نه واسه ازدواجم ذوق داشت ن حاملگی و...  بعد زایمانمم کلا ۷روز اومد اونم چون ناراحتی اعصاب داره روش فشار اومده بود و حتی فکر خودکشی و اینام کرده بود.  کلا ابروم هم جلو مادرشوهرم رفت ک مامانم بعد زایمانم نموند خلاصه من بچمو خودم بزرگ کردم الان هفت سالشه.  مادرم همش منو با بچه های مردم مقایسه میکنه ک سرکار میرن من لیسانس دارم ولی سرکار نمیرم ب دلایل خودم.  منم اینبار عصبی شدم و گفتم خوبه منم مقایسه کنم با مادرای دیگه. مثلا موقع زایمانم ولم کردی.  از بارداریم خوشحال نشدی و...  خلاصه چن روزه قهریم.  بنطرتون حق دارم یا نه؟ 

پسرم دنیامه

اگه هنوز هم نیش و کنایه و مقایسه داره،بله لازمه که بهش بگی 

گاهی والدین حرفاشون از رو عادت تکرار میشه و باید از یجایی جلوی این عادت‌های سمی رپ گرفت 

سعی کن رودررو و زمانی که دوتایی هستین ،با کلمات محکم ولی  بدوز از خشم باهاش صحبت کنی،امیدوارم تاثیر مثبت داشته باشه  بانو 

اگه هنوز هم نیش و کنایه و مقایسه داره،بله لازمه که بهش بگی گاهی والدین حرفاشون از رو عادت تکرار میشه ...

متاسفانه پشت تلفن بهش گفتم و الان چهار پنج روزه زنگ نزده و قهریم

پسرم دنیامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه پشت تلفن بهش گفتم و الان چهار پنج روزه زنگ نزده و قهریم

حرفهای ضروری رو باید رو دررو زد ،احتمالا از رو خشم هم صحبت کردی عزیزم

خودت برو خونش و بعد دلجویی ،حرف دلت رو مجدد بگو بهش

واقعا لازمه که بهش بگی ،نزار مثل یه توده رو دل و روانت،سنگینی نگفتن ها بمونن،باز تکرار میشن....