سلام دوستان چند روزی هست که پوست صورتم تیره و کدر شده الان چندباری میشه که همسرم بهم گفته چرا اینجوری شدی خودمم حس میکنم خیلی عوض شدم درضمن مدتیه که قرص متفورمین بخاطر کنترل قند خون میخورم به نظرتون ربطی داره به متفور مین؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حساسم نمیدونم برای شادابیش از چی استفاده کنم به نظرم همین ماسکهای خونگی عاالین
مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حس ...
سفیده ی تخم مرغ هم معجزه میکنه. روز در میون یه سفیده ی تخم مرغ رو هم بزن تا کف کنه کاملا. یه ربع بذار رو صورتت. فقط حواست باشه تو این یه ربع نخندی یا اخم نکنی چون صورتت چروک میشه.
«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!» 😓 آلپاچینو
مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حس ...
آره همینه من محصوللاتی هم ک از این خانم میگیرم کاملا گیاهی من ی مدت از بلک ماسک استفاده کردم اما پوستم خیلی حساستر شد آره هر چیزی رو ب صورتت نزن فقط گیاهی