2777
2789
عنوان

پوست صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5490 بازدید | 53 پست

به مدت سه هفته تا یک ماه روز درمیون یک قاشق غذاخوری ماست و یه قاشق خوری نشسته رو قاطی کن بذار به مدت یه ربع رو صورتت. خودت متوجه معجزش میشی 

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مدت سه هفته تا یک ماه روز درمیون یک قاشق غذاخوری ماست و یه قاشق خوری نشسته رو قاطی کن بذار به مدت ...

آره ماست و نشاسته هم خوبه اما ی زمان طولانی باید استفاده کنی 

مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حساسم نمیدونم برای شادابیش از چی استفاده کنم به نظرم همین ماسکهای خونگی عاالین

مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حس ...

سفیده ی تخم مرغ هم معجزه میکنه. روز در میون یه سفیده ی تخم مرغ رو هم بزن تا کف کنه کاملا. یه ربع بذار رو صورتت. فقط حواست باشه تو این یه ربع نخندی یا اخم نکنی چون صورتت چروک میشه.

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

ميري حموم سفيداب و پودر كن بزن من ك پوستم شفاف شد بعدشم ماست بزن كرم روشن كننده فيس دوكس هم خوبه ولي شايدبخاطر تغيير فصل يا پريودي اينجور شده

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
مدتیه که به این نتیجه رسیدم که محصولات شیمیایی و انواع کرمها برای پوست مضرن ولی چون خیلی رو پوستم حس ...

آره همینه من محصوللاتی هم ک از این خانم میگیرم کاملا گیاهی من ی مدت از بلک ماسک استفاده کردم اما پوستم خیلی حساستر شد آره هر چیزی رو ب صورتت نزن فقط گیاهی

سفیده ی تخم مرغ هم معجزه میکنه. روز در میون یه سفیده ی تخم مرغ رو هم بزن تا کف کنه کاملا. یه ربع بذا ...

من هفته ای یبار بعد حموم میزنم ،راضیم 

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚