2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه...اصلا ب دلت بد راه نده

عزیزم شما چندسالتون بود عمل کردین؟

من ۲۲ سالمه شماره چشمم ۲.۷۵ دکترا گفتن زوده ممکنه برگرده ولی من واقعا اذیتم چون عینک نمیزنم دوست ندارم فقط مواقع  تلوزیون دیدن لنز طبی هم گرفتم سازگار نبود ب چشمم 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

عزیزم شما چندسالتون بود عمل کردین؟من ۲۲ سالمه شماره چشمم ۲.۷۵ دکترا گفتن زوده ممکنه برگرده ولی من وا ...

شوهر خاله منم دقیقا 23 22 سالگی لیزیک کرده بوده چشماش 3 و 3 و نیم اینا بوده آستیگمات

الان 40 سالشه حدودا برگشته دوباره ضعیف شده

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

شوهر خاله منم دقیقا 23 22 سالگی لیزیک کرده بوده چشماش 3 و 3 و نیم اینا بوده آستیگماتالان 40 سالشه حد ...

منم آستیگماته🥺

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

من لازک کردم

قبلش ک دکتر ازت عکس قرنیه و فشار چشم و درجه چشم میخواد

شرایط عمل داشته باشی بهت نوبت میده

زیر18سال عمل نمیکنن

از دوهفته قبل عمل نباید لنز بذاری اصلا

روز عمل هم حتما حمام برو چون تا ی هفته نمیتونی سرت رو بشوری

کل عملت5دقیقه هم نمیشه

بعذش هم سه تا قطره و قرص خواب و انتی بیوتیک میده

تا چند شب باید با چشم بند بخوابی

تا 3،روز الی1هفته تو خونه شب و روز باید عینک یو وی400بزنی

بوی غذا و سرخ کردنی و دود نباید دورت باشه

بعد از یک هفته میتونی سر و صورت رو بشوری فقط با شامپو بچه تا یک ماه

ساعتای اولی ک عمل کرذی درد نداری بعدش دردت شروع میشه ک باید مسکن بخوری شبم قرص خواب 

تا3روز کم و بیش درد داری ولی می ارزه ب عینک داشتن

ابریزش از چشم چند روز اول مخصوصاااا روز اول کاملا طبیعیه و خیلی زیاده

دیگه سوالی بود میتونی بپرسی😆