2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیدم

115 بازدید | 16 پست

مادبزرگم فوت کرده یک‌ماهه 

چند شب پیش خواب دیدم 

رو تختش نشسته لباس مشکی پوشیده داره پرتغال میخوره 

زیر پاش نشستم گفتم‌ عزیز بخدا بری خودمو میکشم نرو تروخدا نرو منو نگاه کرد برگشت گفت کجارو دارم برم دختر پیشت میمونم من قول میدم پیشت میمونم

و بعد دیشب خواب دیدم

بهم گفت من دیگه نمیام خب نمیشه بیام 

جام راحته مواظب خودت باش

تعبیر این دوتا خواب چیه قلبم داره در میاد 

تو خواب بهش گفتم تو قول دادی می‌مونی هی میگفت نه

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

خیره ان شاءالله

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

از بس بی‌تابی کردی دیگه به خابت نمیاد و اومده به خوابت که بگه جاش خوبه شکر خدا و بره.

خدا رحمتش کنه و این که تو خواب گفته پیشت نیسم خوبه در کل

نر بی خاصیت اگه باباتو نمیشناسی درخواست بده انتر😏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اولا خدا بیامرزتشون روحشون شد 

دوما من تعبیر خواب بلد نیستم و اینا ولی یبار از یکی از طلبه های مدرسه شنیدم کا میگفت وقتی یکی میمد

ره اجازه نداره با ادمای این دنیا در ارتباط باشه تا وقتی که گناهاش کامل بخشیده بشه 

اینکه شما گفتین نرو و اون خدابیامرز گفتا نمیشه حس میکنم راجب همینه

از بس بی‌تابی کردی دیگه به خابت نمیاد و اومده به خوابت که بگه جاش خوبه شکر خدا و بره.خدا رحمتش کنه و ...

اره امیدوار بودم برگرده🥲

دیشب انگاری باهم قهر بود سرشو کرده بود اونور باهام حرف میزد

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

اولا خدا بیامرزتشون روحشون شد دوما من تعبیر خواب بلد نیستم و اینا ولی یبار از یکی از طلبه های مدرسه ...

نه‌منظورم این‌بوده نرو یعنی برگرد پیشمون 

اره امیدوار بودم برگرده🥲 دیشب انگاری باهم قهر بود سرشو کرده بود اونور باهام حرف میزد

اره ناراحته و روش به دنیاست احتمالا و در عذابه خدایی نکرده عزیزش اینقد زجر میکشه.واسش نماز و قرآن بخون هم تو آروم بشی هم اون.خدا رحمت کنه

اها اینم یادم اومد که گفتن وقتی ی

انسان در این دنیا خیلی خیلی بی قراری کنه و خداروقسم به  دیدن خواب اون مرحوم بده 

خدا و فرشته ها اجازه میدن که اون مرحوم به خواب عزیزش بیاد اما اجازه نداره زیاد بمونه و مرحوم اذیت میشه میگفت که وز این درخواست ها نکنید و....

من خودم فقط حرفاش یادم مونده وگرنه کاری با صحت حرفشون ندارم

اره ناراحته و روش به دنیاست احتمالا و در عذابه خدایی نکرده عزیزش اینقد زجر میکشه.واسش نماز و قرآن بخ ...

شب قبلش کلی گریه کردم هی گفتم خودت گفتی میای چرا نمیای پس خیلی دادو فریاد کردم فک کنم واسع همین اومده تو خوابم بهم بگه دیگه نمیاد امیدوار نباشم

اها اینم یادم اومد که گفتن وقتی یانسان در این دنیا خیلی خیلی بی قراری کنه و خداروقسم به دیدن خواب ا ...

اره فقط میخواستم بیاد به خوابم 

شب قبلش کلی گریه کردم هی گفتم خودت گفتی میای چرا نمیای پس خیلی دادو فریاد کردم فک کنم واسع همین اومد ...

اره احتمالا منظورش بوده بازم میام تو خوابت 

ناراحتی نکن تا در آرامش باشه فقط خیرات و صدقه و قرآن و نماز

اره فقط میخواستم بیاد به خوابم

اگه صحبت های اون خانم درست باشه مادربزرگتون خیلی از این کار شما ناراحت میشه و خدایی نکرده عذاب میکشه شما بیشتر براش دعا بخونید و از خدا تقاضا کنید گناهانش بخشیده بشه

خدا بیامرزتشون🖤

اگه صحبت های اون خانم درست باشه مادربزرگتون خیلی از این کار شما ناراحت میشه و خدایی نکرده عذاب میکشه ...

کدوم گناه؟

ازارش به مورچه نمی‌رسید 

بخدا هیچ گناهی نداشته و نکرده مادربزگم پاک پاک بود 

همه عاشقش بودن همسایه و آشنا وفامیل و بچه ها انقدر مهربون بود

در حدی که میگفتن چرا براش فاتحه بفرستیم اصلا نیازی نداره

کدوم گناه؟ازارش به مورچه نمی‌رسید بخدا هیچ گناهی نداشته و نکرده مادربزگم پاک پاک بود همه عاشقش بودن ...

خیلی خوبه که همچین دلی داشتن خدا هم به ما همچین دل بزرگی بده که الوده به گناه نشیم🖤

اما شما برای شادی روحش دعا بخونید:)

جایگاهشون بهشت