2777
2789
عنوان

عادل نبودن خدا خیلی آزاردهندس

102 بازدید | 8 پست

چرا نمیتونم کنار بیام با اینکه خدا دوستم نداشته؟ فرق من با بقیه بنده ها چی بوده؟ زندگی کردن سرنوشتی که می‌دونی اول تا آخرش درست شدنی نیست خیلی سخته

ولی دوست ندارم خودکشی کنم انگار حتی حوصله خودکشی رو هم ندارم فقط دوست دارم زودتر تموم شه

کسی هست مثل من باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خوام به مشکلم اشاره کنم.حرفم کلی بود.چرا خدا عادل نیست؟ چرا بیخیال بعضیا نمیشه

ببین سه تا خواهر میشناسم

یکی غرق پول و ثروت و خوشی و بچه و نوه

یکی زندگی عادی

یکی حتی نشد ازدواج کنه

عدالت همینه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نمی‌خوام به مشکلم اشاره کنم.حرفم کلی بود.چرا خدا عادل نیست؟ چرا بیخیال بعضیا نمیشه

من مثل توام این روزا خیلی به اینکه ناحقی میکنه بهم فکر میکنم عدالتش کجاست  مگه نگفت امیدتونو نالمید نمیکنم 

منکه امیدمو به کل از دست دادم

خدا عادله،ولی ما فعلادهر کدوممون با یه مسئله ای تو زندگیمون درگیریم،با توجه به واکنشمون به اون مشکل ...

این چجور عدالتیه؟ نمی‌گم نباید مشکلی باشه ولی مشکلات آدم ها با هم فرق داره بعضیا غرق در بدبختی اند بعضیا برگ برنده دستشونه.فرق من و اون آدما چیه؟ خدایی که بخواد با واکنش من خدایی کنه خسته نباشه واقعا 😏خب من کم آوردم چرا نمیکشه؟