2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكلره پاك نميشه چون رنگدانه هاي مو رو ازش گرفتي نميشه برگردوني مگر با رنگ

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
یعنی چی دکلرو تیره کنه منظورته؟یا برگرده ب رنگ طبیعی موهات؟

من موهام دکلره س منظورم اینه میشه رنگش رو پاک کرد یا تیره کرد جوری ک معلوم نباشه؟ البته به جز پرکلاغی..

من موهام دکلره س منظورم اینه میشه رنگش رو پاک کرد یا تیره کرد جوری ک معلوم نباشه؟ البته به جز پرکلاغ ...

بله میشه ولی باید با مراجعه ب ارایشگاه این کارو کنید تخصص میخواد

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
من موهام دکلره س منظورم اینه میشه رنگش رو پاک کرد یا تیره کرد جوری ک معلوم نباشه؟ البته به جز پرکلاغ ...

البته پاک نمیشه با رنگ تیره میشه کرد ک معلوم نباشه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

من بهتون میتونم آموزش بدم که خودتون توی منزل رنگ کنین.هزینه آموزشم پونزده هزار تومنه

سلام فریبا جون در مورد سوالی که کردی متاسفانه نمیشه کاری کرد یا باید کوتاه کنی و یا رنگساز کنی

یا میتونی از دسته رنک های سری N استفاده کنی 

اگر رنگ تیره میخواین از N2 N3 N4 استفاده کنین

اگه رنک قهوه ای میخواین N5 

و برای رنگ فندقی N6 N7 با ترکیب اکسیدان ۶ درصد 

که بیست تا بیست و پنج دقیقه هم روی موهاتون بمونه 

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم 

شماره تماس 22894137-021

مرکز زیبایی دترلند