چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚
شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
یا مثلاً بوی گرما کسی ک از گرما میاد بوی گرما میده بوی عرق نه هاااا بوی گرما
اون انگار بوی خورشیده،مثلا بچه ها برن بیرون بازی کنن بعد سرشون بوی آفتاب میگیره🤣
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
اره عزیزم😁 از خواب بیدار میشی اون که ارههع من میرم بو میکنم😂
وا،جدید بود
خواب بونداره که☹️