2777
2789

بردیم دکتر یه شربت خارش   استامینوفن.  و پماد داده

دیشب سه تا دونه تو پیشونیش بود دو تا  تو سرش زیر موهاش 

امروز زیاد شده کل بدنش دونه زده. بعداز ظهر بردمش حموم. 

یه جا نوشته ببرین حموم.  یه جا نوشته نبرید. 

چیکار کنم الان؟ نبرمش حموم؟؟؟؟

فکر کنم از من گرفته. منم چند تا کمرم و توی دستم و بازوهام و روی با سنم چند تا مثل این جوشایی که دخترم زده در اومده بود. میخاروندم. فکر می کردم حساسیته. الان میبینم شکلش عین اینا بود. مثل تاول هستن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر حموم با آب ولرم بشور بچه های منم گرفتن نگران نباش بهتره همه دونه ها بزنه بیرون چون آبله مرغون تو بچگی بگیرن خیلی بهتره تا بزرگ بشن فقط مایعات بهش بده بدنش کم آب نشه 

ببر حموم با آب ولرم بشور بچه های منم گرفتن نگران نباش بهتره همه دونه ها بزنه بیرون چون آبله مرغون تو ...

اهان یعنی مشکلی نداره ببرمش حموم.  ممنون عزیزم

نه مشکلی نیست هرروز ببر بعد حموم پماد کالامین به دونه ها بزن که خارشش کم بشه چون موقع خاروندن جاشون ...

سه تا پیشونیش بود اونا رو کنده. یعنی جاشون میم‌نه ؟ خدا کنه نمونه جاشون

سه تا پیشونیش بود اونا رو کنده. یعنی جاشون میم‌نه ؟ خدا کنه نمونه جاشون

آره. میمونه اونای که کنده پماد آد بزن که لک نشه صورت پسر منم چندتاش گود مونده ولی کل بدنش از بس زیاد بود شدتش دیگه پمادم فایده نداشت فقط میخاروند همش لک شده 

آره. میمونه اونای که کنده پماد آد بزن که لک نشه صورت پسر منم چندتاش گود مونده ولی کل بدنش از بس زیاد ...

ممنون عزیزم که با حوصله جوابمو دادی.