2777
2789
عنوان

یه روز قشنگ🐣🤍

239 بازدید | 12 پست

بمونه  به یادگار از امروز💪🏻

شب کلا چهار ساعت خوابیدم

صبح بلند شدم از ۵امتحان خوندم

آخرین امتحان دادم

بعدش اومدم خونه ناهار اینا خوردم

یه ساعت خوابیدم 

نشستم بکوب با دانش آموزان از ۵تا۹شب حرف زدم

شام خوردم 

فیلم نگا کردم

یه برنامه کلی برا یه ماه تعطیلی نوشتم

«استاد با احترام رفتار می‌کنه باهام 

دوستام حواسشون خیلی به من هست

خانوادم هم توجه زیادی دارن

حتی یه پسر غریبه که اومد آیینه ماشینمو اوکی کرد

و تشویق همکار ارشدم »

خدا رو شکر من برای این روز خیلی سختی کشیدم♥️🥺

از شیر مادر هم برام حلال تر این حس ها

اینا همه فقط اتفاقات یک روز من بود🐣🤍

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشید گلم.میتونم با توجه به امضاتون، بپرسم که.چطوری وزن کم کردید 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

موفق باشید گلم.میتونم با توجه به امضاتون، بپرسم که.چطوری وزن کم کردید

من از ندا یوشاری رژیم گرفتم

صبر خیلی مهم 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ولی این روزا واقعا نا امیدم ک حتی بعد خندهامم روزو قشنگ نمیبینم

فقط تو تاپیک سال گذشته من رو بخون 

در حدی بودم که حمله قلبی دست داده بود🙃

فقط تو تاپیک سال گذشته من رو بخون در حدی بودم که حمله قلبی دست داده بود🙃

منم همینطور قشنگم:)منم همینطور

ولی خوب زندگی هنوز قشنگیاشو داره

کاش آدما انقدر بد نبودن، یه سریاشون رو جدی جدی دوست داشتم بی شوخی.

طی چند ماه؟بازگشت نداشت؟

از تیر تا مهر سه ماه 

الان چهار ماه گذشته اصلا تغییر نکردم با اینکه قطع کردم

من چون دانشجو ام وکلا نمیتونم زیاد رعایت کنم رژیم 

تابستون هم قرارع برم ده کیلو لاغر کنم تمام

از تیر تا مهر سه ماه الان چهار ماه گذشته اصلا تغییر نکردم با اینکه قطع کردممن چون دانشجو ام وکلا نمی ...

واقعا لاغر شدی یا فقط وزنت اومد پائین

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

واقعا لاغر شدی یا فقط وزنت اومد پائین

قشنگ رونام لاغر شد با شکمم