2777
2789
عنوان

جان سخت کیا دیدن

2439 بازدید | 33 پست

وای خدا من عاشق حامد داداش اون پسرم که مرده چقدر باحاله به خداااااااااا خوش به حال الهام

راستی من خوشحال شدم اون فرزاد بیشعور قتل عمد بود کارش اشغال زد داداش حامدو کشتتتتتتت

حامد خیلی ناراحت بود

مامامن حامدم خیلی ناراحت بود داداش بزرگه حامدم خیلی غمگین و افسرده بود

به نظرتون حامد الهام رو میبخشه؟

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

الان دیدم قسمت دو 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

ولی خوب دلم برا فرزاد میسوزه بیچاره مگه تقصیر اونه ک اکس عشقش باهاش تو سفر بود همش سعی میگرد دعوا درس کنه

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم خوشم نیومد الان همه میریزن سرم. خب تا ترکیه سریال ایزل و نفوذی و گودال و سه سکه رو داره جان سخت خیلی معمولیه. زیاد خوشم نیومد بعضی بازیگر هاش خیلی بد بازی میکنن مثل مهرداد صدیقیان مثل ماهور الوند مثل الناز حبیبی افتضاح بازی میکنن به نظرم خیلی بدم میاد از اون اکیپه. باز حامد بد نیست. الهام مصنوعیه اونم. آخرش میگن نگار میمیره و فرزاد با هانیه میره تو رابطه. اصلا خوشم نمیاد نمیدونم یه جوریه کلا 

فرزادحق داش با ماشین از روشم رد بشه ...پسره لات با اون رفیقاش دعوا راه انداختن...داداش حامدم مدام بلده الهام بیچاره رو تهدید کنه نکبت

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ولی خوب دلم برا فرزاد میسوزه بیچاره مگه تقصیر اونه ک اکس عشقش باهاش تو سفر بود همش سعی میگرد دعوا در ...

به نظرم فرزاد اصلا نگار رو دوست نداره فقط بخاطر این که زور وحید در بیاره رفته تو رابطه. باز نمیدونم ولی خیلیا اینو میگن و گویا عاشق هانیه هست