2777
2789
عنوان

چطوری میتونم

54 بازدید | 5 پست

زمان خواب رو تنظیم کنم تا صبح بیدار نباشم.. تروخدا کسیبلده راهنمایی کنه.. چ ساعتی بخابم شد عادتم.. روزا خوابم یا دیر بلند میشم.. خیلی عذاب میکشم.. دلم میخاد تا صبح بیدار نباشم

باید یه روز صبح زود بیدار بشی کلی فعالیت کنی شبش زود بخوابی و همین جور هر روز زود بیدار بشی شب زود بخوابی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر بار بخوام خوابمو تنظیم کنم دو روز و شب طول می‌کشه!

شب اول تا فردا ساعت ۹ و ۱۰ صبح بیدار میمونم و بعد حتی بیشتر از روزای قبل می‌خوابم مثلا تا غروب

بعد شب بعد دیگه نمی‌خوابم تا فرداشب ساعت ده شب ! بعد به طور اتوماتیک ۴ و ۵ صبح بیدار میشم و دیگه شب حدودا ده باز خوابم می‌گیره و تموم !☺️

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

باید یه روز صبح زود بیدار بشی کلی فعالیت کنی شبش زود بخوابی و همین جور هر روز زود بیدار بشی شب زود ب ...

مسعله اینه من فعالیتی ندارم فقط کار خونس ی تمیزی وآشپزیه همین.. دیگ بیکارم 😭.. انقدر ناراحتم نمیدونم چکار کنم تا صبح بیدار نباشم.. 

مسعله اینه من فعالیتی ندارم فقط کار خونس ی تمیزی وآشپزیه همین.. دیگ بیکارم 😭.. انقدر ناراحتم نمیدون ...

خب صبح زود بیدار شو بیفت به جون خونه شب زود بخواب 

هر روز صبح پاشو بروپیاده روی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀