2777
2789
عنوان

مهاجرت کردم هیچ دوستی ندارم

671 بازدید | 21 پست

بچه ها ما مهاجرت کردیم شهری که هستیم خیلی کم ایرانی داره و همه هم پزشکن و مشغول کار خودشون و فرصت معاشرتی نیست با اینکه واقعا ایرانیای اینجا فرهیخته‌ن

ما تو یه شهر نسبتا کوچیک زندگی میکنیم که نزدیک یه شهر بزرگه مثل کرج و تهرانه فاصله. محل کار شهرم شهر کوچیکه‌شت ولی من دوست دارم بریم شهر بزرگه زندگی کنیم یکم دوست و رفیق پیدا کنم با اینکه هم خرج و مخارجمون یه کوچولو میزه بالا هم اینکه شوهرم هرروز باید یک ساعت و رفت و برگشت تو مسیر باشه

من تو کشور خودمم دوستی ندارم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه من با ایرانی های مهاجر یا خیلی خوب بثد یا خیلی بد! ولی با خود خارجی ها رابطه خیلی خیلی بهتری د ...

اروپایین؟

احساس میکنم کلا اروپا از این نظر بهتره. 

امریکا خیلی سخته جامعه برخلاف تصور همه سنتیه. خودشون با خودشون دوستن با ما خیلی مهربونن ولی اونوحلقه دوستیه شکل نمیگیره

اروپایین؟احساس میکنم کلا اروپا از این نظر بهتره. امریکا خیلی سخته جامعه برخلاف تصور همه سنتیه. خودشو ...

اره خوشبختانه من ایتالیام و انقددد ادما خونگرمن که واقعا لذت میبرم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
به سلامتی عزیزم

کم کم جا میفتین و دوست هم پیدا میکنی سعی کن بیشتر تو جامعه حضور داشته باشی با مردم همصحبت بشی خودتم باید برای شکل گرفتن روابط  دوستی تلاش کنی 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله