2777
2789
عنوان

تست بتا دادم

90 بازدید | 13 پست

عادت ماهیانم ۱۶ روز عقب افتاده رفتم دکتر تست بتا دادم باردار نبودم .برام آمپول نوشت گفت اگر تا ۶ ام پریود نشدی برو بزن بشی بعد بین روز ۳ تا ۵ پریودی باید بری سونو رحم .

آمپول های که میدن برای پریود شدن عوارض داره یا ن ؟

شما خودتون با اطرافیانتان اگر چیزی راجبش میدونید ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 🙏 🥲 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

آمپول پروژسترون هست فکرکنمچه عوارضی؟پریود نشدن عوارض بیشتر و بدتری داره

یعنی برم بزنم 

خیلی میترسم حس میکنم ی پریودی پر درد و سخت در انتظارمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من سه ماهه نشدم باید برم دوباره دکتر؟ ماه پیش رفتم گفت هر وقت شدی از روز سوم قرصرو بخورم اما هنو ...

باید بری سیکلت رو منظم کنی 

من قصد بارداری دارم تو سال جدید بخاطر همین گفت اول باید سیکلت مرتب باشه حتی اگر قصد بارداری هم نداری برو پیگیری کن چون ممکنه خدایی نکرده کیست تنبلی تخمدان اینا باشه یا ممکنه به هم ریختگی هورمون باشه که خوب درمانش راحت تر و سریع تر از اون دو مورد هست 

از من به تو نصحیت آمپولارو نزن هرمونات کلا بهم میریزهگاهی پیش میاد عقب بیوفته بخاطر اب و هوا خیلی چی ...

سونو رو گفته بین روز سوم تا پنجم پریودی باید برم 

فک کنم پروژسترونه

بزن دیگه این سریو ولی حتما برو دکتر که دارو مصرف کنی پریودت منظم بشه 

من انقد از این آمپولا زدم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

فک کنم پروژسترونهبزن دیگه این سریو ولی حتما برو دکتر که دارو مصرف کنی پریودت منظم بشه من انقد از این ...

ببین تو گوگل خوندم ترسیدم نوشته ممکنه باعث مرگ بشه اگر  خون لخته بشع 

ببین تو گوگل خوندم ترسیدم نوشته ممکنه باعث مرگ بشه اگر خون لخته بشع

من ۲۰ بار زدم بازم هر جور خودت میدونی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی