2777
2789
عنوان

افسردگیم خیلی شدید شده

81 بازدید | 12 پست

من خیلی تنهام،خواهرم چندین ماهه باهام قهره،مادرم مسافرته،برادرام باهام خوب نیستن،هر بارم به پدرم میگم حالم خوب نیست و گریه میکنم اهمیت نمیده،میگه کمتر گریه کن،من خیلی میخوابم،همش مسخره میکنه،میگه تو کلا خوابی،دوستام همه ازدواج کردن،دیگه مثل قبلا نمیتونن پیشم باشن،پیش روانشناس و روانپزشک میرم،ولی بازم حالم بده،هیچکس و ندارم،نمیدونم با کی درد و دل کنم،هیچکس برام وقت نمیزاره،از خودم بدم میاد،از بقیه بدم میاد،نمیدونم با این حال بدم چیکار کنم،شما بگین،چیکار کنم به نظرتون؟وقتی هیچ انگیزه ای ندارم،منتظر روز مرگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ازمایش بده اول 

بعدم از کارای کوچک شروع کن مثلا برو یه لباس برا خودت بخر و سعی کن باهاش بری جایی و خودتو نشون بدی 

ببین از کارای خیلی کوچک شروع کن مثلا من روانشناسم گفت با چی حالت خوب میشه گفتم هیچی تمام علایقم از بچگی رو نوشته بودم دونه دونه گفت گفتم نه بعد گفت کلاس موسیقی گفتم شاید کم کم شروع کردم به رفتن بعد کلاسا گروهی شد تو گروه ساز میزدیم همینجوری کم کم رفتم زبان الان واقعا حال روحیم نمیگم عالیه ولی خوبم 

یه ازمایش بده اول بعدم از کارای کوچک شروع کن مثلا برو یه لباس برا خودت بخر و سعی کن باهاش بری جایی و ...

خیلی وضعم بده،اصلا به رور دارم ادامه میدم،هیچکس نیست کمکم کنه،دلم بهش گرم باشه،خیلی به خودکشی فکر میکنم

خیلی وضعم بده،اصلا به رور دارم ادامه میدم،هیچکس نیست کمکم کنه،دلم بهش گرم باشه،خیلی به خودکشی فکر می ...

با همون روانشناست پیش بیا من همراه افسردیگم وسواسم داشتم حساب کن چقدر داغون بودم 

ببین من یه روزی گفتم یا باید خودمو بکشم و تموم شه یا باید از این منجلاب بیرون بیام اینجوری زندگی کردن فایده ای نداره و اومدم بیرون عزیزم تکیه کن به خودت 

چیزی هست که حالت رو خوب کنه؟

با همون روانشناست پیش بیا من همراه افسردیگم وسواسم داشتم حساب کن چقدر داغون بودم ببین من یه روزی گفت ...

خیلی چیزا،ولی پولش نیست😅،نمیگم وضعمون بده ها،ولی خب هر کاری بخوای بکنی پول میخواد