2777
2789
عنوان

دلتنگی 😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
بیین منی که دارم برای تو تایپ میکنم ۲ سال آرزوی رسیدن داشته باشی عید باید نامزد میکردیم میدونی دیشب ...

تو اونو از دست دادی خانوادتو داری زندگیت رو داری ولی من چی یه دختر افسرده شدم هیچ کس باهام حرف نمیزنه میگن این مریضه هه خستم دلم میخواد خودکشی کنم 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

تو اونو از دست دادی خانوادتو داری زندگیت رو داری ولی من چی یه دختر افسرده شدم هیچ کس باهام حرف نمیزن ...

من خودم داغونم اما میتونم بهترین دوستت بشم 

بلند شو ی حرفه یاد بگیر 

وقتی ی شیر زخمی میشه سرعتش دوبرابر میشه 

خود کشی یعنی چی ؟ خوب نیستن خوب نباشن بدرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم داغونم اما میتونم بهترین دوستت بشم بلند شو ی حرفه یاد بگیر وقتی ی شیر زخمی میشه سرعتش دوبراب ...

نمیدونم چی بگم ولا💔😅

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

والا دختر خوب فکر میکنی همه اینا که موفق شدن همین جوری بوده نه ی جای مثل منو تو زخمی شدن

منه دختر18ساله چه کار میتونم بکنم با این وضعیت مالیم هیچ کاری نمیتونم بکنم هیچ جوره نمیتونم موفق بشم اصلا اعتماد بنفسم زیر صفر 

منه دختر18ساله چه کار میتونم بکنم با این وضعیت مالیم هیچ کاری نمیتونم بکنم هیچ جوره نمیتونم موفق بشم ...

چه حرفه ای حس می‌کنی بلدی ؟ 

مثلا آموزش نقاشی 

چمیدونم کلی ایده هست 

بخدا فقط کافیه بخای

چه حرفه ای حس می‌کنی بلدی ؟ مثلا آموزش نقاشی چمیدونم کلی ایده هست بخدا فقط کافیه بخای

قبل اون ب آرایشگری علاقه داشتم ولی حالا💔😅

قبل اون ب آرایشگری علاقه داشتم ولی حالا💔😅

اول برو ی آرایشگاه تو محلتون هست دیگه 

بگو تو ی حرفه ای ب من یاد بدع چم‌میکاپ هر چی 

من ب جاش مثلا اگه پولش ۳ تومن هست وقتی یاد گرفتم برات ب جاش کار میکنم 

وقتی ی زمینه‌ ای یاد گرفتی ۳ تومن اونم کار کردی

کار کار کار  تا مثلا بشه ۵ تومن میری ی دوره حرفع ای 

انقد کار می‌کنی که ی سالن cc برا خودت راه میندازی 

مهاجرت می‌کنی 

پیج صدف جعفری رو تو اینستا ببین حتما 

اول برو ی آرایشگاه تو محلتون هست دیگه بگو تو ی حرفه ای ب من یاد بدع چم‌میکاپ هر چی من ب جاش مثلا اگه ...

هییی ممنون گلم 

جمع کن خودتو دخترررراون معلوم نیست دارع قربون صدقه کدوم ولگردی بدتر خودش میره پاشو جمع کن ببینم آفری ...

ممنون قربونت برم با حرفات یکم قوت قلب گرفتم