2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره مجردین مسئولیت امور خونه چقدر به دوشت بوده باشه....

اگر با سایر اعضا مثل مادر بوده خب به شما محول میشه پس بیشتر از قبل میشه اگرم با خودت که خیلی فرقی نداره اتفاقاً اختیار تصمیم تو بعضی چیزا با خودته 

از طرفی اگر شغلت فقط شغل شریف خانه داری باشه با برنامه ریزی هم خونه داری خوبی خواهی داشت هم میتونی به هنر دیگه ای هم بپردازی 

اما کار خونه رو با لذت و علاقه انجام بدی خیلی بهت حس خوبی میده با اینکه ده سال شاغل بودم الان واقعا خونه داری رو شغل شریفی میدونم و دوست دارم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
بستگی داره مجردین مسئولیت امور خونه چقدر به دوشت بوده باشه....اگر با سایر اعضا مثل مادر بوده خب به ش ...

من و هم اتاقی هام ۸ نفریم و خب آنچنان کارهای اتاق مسئولیت زیادی نیست

من و هم اتاقی هام ۸ نفریم و خب آنچنان کارهای اتاق مسئولیت زیادی نیست

دستت میاد ، الحمدلله هم نی نی سایت هست هم گوگل...

نگران نباش اگر نظم و برنامه ریزی رو محور قرار بدی  دو نفر آدم کار زیادی ندارن ...

اصلا فکرشو درگیر نکن.... بخوای بهت لیست برنامه ریزی میدم  

همه چیز دست خودته....تازه نوعروس کاراش ردیفه فقط بشرطی که نظم و برنامه ریزی داشته باشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
دو نفر آدم که خیلی خوبه ما ۸ نفریم کارهامون رو تقسیم میکنیم

خب دیگه تازه بتونی همسر رو همراه کنی خوبه نشد هم بازم خودت یاعلی بگو اتفاقاً فرزتر میشی تازه بچه بیاد که فوق‌العاده تو این زمینه توانمند میشی 

وقتی ازدواج کردم با همسرم که دو دختر هم داشت و کوچیک بودن همش کار میکردم چون دستم نیومده بود زندگی با بچه رو الان خونه دار هستم بچه داری هم میکنم فعالیت فرهنگی دارم طرح مطالعاتی هم دارم به خونه داریمم میرسم فقط بخاطر برنامه ریزی و فرز شدنه غذامم سرجاشه و...تازه کلی وقت اضافه هم میارم تازه بچه‌ها هم دارن با برنامه ریزیم پیش میرن 

فقط بعضی اوقات تنبلی میکنم مثل این هفته که جارو نزدم و لباسهاروو نشستم   

قطعا بیشتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

من بدم میاد بچه داشته باشم

حالا تا اون موقع...

اتفاقاً بچه خوبه الان بخاطر بچه‌ها حتما برنامه ریزی میکنم تا غذاشون به موقع باشه تازه بیشتر حواسم به خودم هست چون الگو هستم برای بچه‌ها بعضی از کارهای بیهوده قبل رو انجام نمیدم خب این بخاطر وجود پربرکت بچه‌ها ست