2777
2789
عنوان

سردرگمم کمکم کنین مشورت بدین طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 21 پست
ب ف ال نیک بخر و بگو هیچوقت محتاجش نمیشم برای خوشیم این تیکه رو خریدم و نگهش دار

به امید خدا 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

نه بابا حدود ۱۲۰ میلیون دارم چهار ماه بعد هم قسطام شروع میشه

اگه میخاهی 120تومن الان20تومن طلا کم اجرت نو میشه 

شمابرای پس انداز باید دست دوم بدون اجرت بگیری

طلا بااجرت که بعد چهارماه تازه یکم میرسی اصل طلا

بگم چیکار کن

برو بذار بانک سپه یا بنک شهر حساب باز کن یک امتیاز وام بگیر باهاش بعد باهاش طلا بخر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخاهی 120تومن الان20تومن طلا کم اجرت نو میشه شمابرای پس انداز باید دست دوم بدون اجرت بگیریطلا ب ...

این هم وامه همون

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

۱۲۰

عزیزم تو نهایت بتونی ۲۲ گرم طلا بخری که اگرررررر چهار ماه دیگه هم طلا بشه گرمی ۵ تومن تو ۴ تومن ضرر کردی 

اگر خواستی طلا بخری هم حتماااااا مستعمل بخر که نهایتا ۵ درصد بیوفته واست که ضرر نکنی

عزیزم تو نهایت بتونی ۲۲ گرم طلا بخری که اگرررررر چهار ماه دیگه هم طلا بشه گرمی ۵ تومن تو ۴ تومن ضرر ...

عزیزم مستعمل چیه بدون اجرت 

عزیزم تو نهایت بتونی ۲۲ گرم طلا بخری که اگرررررر چهار ماه دیگه هم طلا بشه گرمی ۵ تومن تو ۴ تومن ضرر ...

مممنون از راهنماییت