2777
2789
عنوان

تیتر بتا

263 بازدید | 37 پست

بچها من ۶ روز عقب انداختم . بی بی چک زدم مثبت شد . بعد  امروز تیتر بتا دادم  کسی بلده تفسیر کنه عکسشو بفرستم 

شادی را منتقل میکرد ، مثلِ برگِ نعناعی رقصان در فنجانِ چای . .🍃☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

مبارک باشه

من آخرین رابطم ۱۰ روز قبل پریود شدنم بود

ولی چون میگن با وجود پریودی بارداری امکان پذیره خیلی میترسم میخوام یه بی بی بزنم

درحالی‌که دو هفته مونده ب موعد پریود بعدیم

میخوام امشب بی بی چک بزنم

خیلی میترسم تا فردا صبح و ناشتا هم نمیتونم صبر کنم

ب نظرت آب بخورم الان یا ن؟

دمنوش اینا خوردم قاعده آور میترسم بی بی چک درست نشدن نده

اولین باره مبخوام چک کنم اصلا بلد نیستم

لطفا دوستان نظرتون رو بگید

استارتر ببخشید اینجا پیام دادم 🥲

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بی بی چک رو شب زدی یا صبح؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
شب زدم هاله افتاد ولی کامل مشخصه

میگن اخه صبح بهتر نشون میده

بی بی چک رو شب زدی یا صبح؟

شبم میشه زد

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

شبم میشه زد

درست نشون میوه اخه؟

استرس گرفتم خیلی بالا نیست ؟؟

بی بی چک چند دیقه صبر کردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز