2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این صورت نگفتم چیزای دیگه گفتم گفت اشتباه میکنی کافیه بگی حس مهم بودن بهش دست میده پسرا همینن

بابا پسرا اینطوری نیستن 

اگه میخواست بهت میگفت قضیه اینه، این موضوع درگیرم کرده

خالی تر از یک بیشه

هوووم... یکمی تو حال خودش بزارش ببین چیکار میکنه چقدر هواتو داره چقدر سراغتو میگیره

من سراغشو نمیگیرم مدتیه خودش شروع میکنه یه سلام و احوال پرسی معمولی در همین حد 

من سراغشو نمیگیرم مدتیه خودش شروع میکنه یه سلام و احوال پرسی معمولی در همین حد

خب بعضی وقتا هست که ماها یکمی دیوونه میشیم و حس افسردگی و از اینجور چیزا بهمون دست میده یه حس بی حسی نسبت به خیلی چیزا و بعد از یه مدتی درست میشه به نظرم بزار یکمی تو حال خودش باشه ولی نه خیلی 

خالی تر از یک بیشه

نه ممکنه سرش به کار و هدفش گرم باشه نمیشه قضاوت کرد

خب اگه قبلا برات اثبات شده باشه که با دخترای دیگه بوده مثلا چند ماه قبل از شروع رابطه تون چی؟اگه به همون که قبلا بهش پیام داده پیام بده ممکنه قبلش کنه ؟

😐من که خودم پسرم میگم نه ولی مابقی رو نمیدونم بعضیا انگاری باید بهشون بی محلی کرد باید تحقیرشون کرد ...

خب اگه قبلا به یه دختر پیام داده باشه همون دختر باز بهش پیام بده یعنی اون دختر الان بخواد برای اولین بار جواب سو بده اون پسر چیکار میکنه