2777
2789
عنوان

یه مشورت

58 بازدید | 10 پست

یه دبیر دینی دارم ، امسال داره بازنشسته میشه 

کلا خیلی کمکم کرد که نمرات خوبی بگیرم 

منم کلا آدم خجالتی هستم و خیلی کم ابراز احساسات می کنم 

و خیلی دوستش دارم تا اینکه امروز به دو سال دل به دریا زدم با یه خطم براش یه پیام فرستادم 

و ناشناس 

اونم نوشته شما ؟ 

نمیدونم خودمو معرفی کنم بنظرتون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکرین پیامتو بزار😁

خانم ....
پیشاپیش بازنشستگی تون رو بهتون تبریک میگم ! خداقوت میگم بعد از ۳۰ سال کار کردن ...❤️‍🩹
امیدوارم مابقی سال های عمرتون رو به خوبی و خوشی و زیبایی سپری کنید !!
راستش کلاس های شما واقعا بهترین قسمت هفته های من بود ؛ کلاس هایی که خشک نبود ؛ احساس ناامیدی و پوچی نداشت ، وسط اون همه هیاهو دبیرستان و متوسطه دوم ، واقعا جدا بود ، انگار خیالم راحت بود که ۲۰ میشم ؛ دلم شور نمی زد از بابت اینکه یه جایی اشتباه کنم ... دلم قرص قرص بود ... از اینکه هر سوالی در هر جایی از کتاب ، میدونم جوابش چیه و بلدم چجوری بنویسم ...! حسی که کاش توی همه درسا داشتم !!!

کاش بازم بودید و می موندید کنارمون ... از اینکه می بینمتون قوت قلب می گیرم ... راستش نمیدونم بعد از شما همون ی زنگ خوشی هم باشه یا نه ..! ولی بالاخره ؛ کلی مراقبت خودتون باشین ✨❤️‍🩹

ن اصلا چه ربطی داره😁پیامت وایبش خوب بوده قطعا خوشحال میشه

میدونی گل بابونه 😁 

یه دبیریه که زیاد از ابراز احساسات خوشش نمیاد 

بعد به من توی کلاس زیاد توجه میکنه 

میترسم بعد از این فکر کنه دارم وابسته اش میشم و بخواد فاصله بگیره و هزارتا فکر الکی که معلما میکنن

میدونی گل بابونه 😁 یه دبیریه که زیاد از ابراز احساسات خوشش نمیاد بعد به من توی کلاس زیاد توجه میکنه ...

ن ن اصلا😁😁😘

چقدر به خودت سخت میگیری

اون که دیگخ باز نشست شده ، شمام بهش نیازی نداری دیگه😄پس قطعا فکر بد نمیکنه😌

ن ن اصلا😁😁😘چقدر به خودت سخت میگیریاون که دیگخ باز نشست شده ، شمام بهش نیازی نداری دیگه😄پس قطعا ف ...

بابونه جان 

هنوز بازنشسته نشده باهاش کلاس دارم 

تا اسفند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز