2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک

2069 بازدید | 19 پست

خانوما سلام کیا تجربه ی کیست هموراژیک داشتن دفع کردن؟ من قبلا داشتم دفعم کردم ولی این سری خیلی درد داره :) دکتر رفتم گفتش چون ۵ سانته درد داری 

مایع خفیف لنگی‌هم داشتم که گفتش نترس چیزی نیست گفت نباید یبوس باشی و نباید بهش فشار بیاری ورزش ممنوع سرویس ایرانی استفاده نمیکنی فقط فرنگی 

من ۱۰ بهمن پریود میشدم امروز گفتش برات آمپول میزنم زودتر پریود شی که بتونی قرص جلوگیری رو زودتر شروع کنی تا بزرگتر نشده ولی درد دارم چیکار کنم 😔 اینم بگم من مجردم و رابطه نداشتم تا حالا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا بهت راجع به آندومتریوز چیزی نگفتن؟؟

نه نه امپول و... رو بیخیال شو فعلا

شما نیاز داری دکتر درست حسابی بهت دارو بده

اگر کیست شکلاتی در اثر اندومتریوز باشه

قرص ال دی چسبندگی اینا باشه بیشتر میکنه

بعد اصلا چرا امپول بزنی پریود شی!!! با پریود شدن ک بیشتر میشه

خیلی اطلاعات ضد و نقیض و چرت داده

دکترتو عوض کن حتما

یه گروه اندومتریوز دارم بچه های اینجا هستن

اطلاعات خوبی داخلشه

همه هم با تجربه هستن

بیا تلگرام جوین بده توی گروهه با ادمینش یه خانومیه ک سالهاست درگیره صحبت کنی خیلییی کمکت میکنه

میفهمی باید چیکار کنی

نگران نباش💐🌸🌸

https://t.me/endometriosis123

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

هیچی هر چی میگه گوش کن ورزش سبک کن غذا سالم بخور و خود ار.. هم نکن زودی خوب میشی . کلا میره از بدنت

من خود ارضایی نمیکنم اصلا متنفرم ازین کار کلا میل جنسی ندارم

ولی دردشو چیکار کنم 

آزمایش انجام دادی؟بعضی وقتا هموراژیک با آندومتریوز اشتباه گرفته میشه منم پارسال یک کیست ۵ سانتی همور ...

آره انجام دادم کلی آزمایش و سونو که گفتن هموراژیکه 

خیلی سخته دردش با سنگ کلیه برابری میکنه به نظرم

اصلا بهت راجع به آندومتریوز چیزی نگفتن؟؟نه نه امپول و... رو بیخیال شو فعلاشما نیاز داری دکتر درست حس ...

عزیزم مرسی از تبلیغ هوشمندانت ولی من تجربه ی کیست هموراژیکو بالای ۲،۳ بار داشتم که دفع شده توی پریودی همه متخصصای زنان میگن ولی بازم مرسی از تبلیغت

من خود ارضایی نمیکنم اصلا متنفرم ازین کار کلا میل جنسی ندارمولی دردشو چیکار کنم

قرص ضد بارداری شروع کنید یهو تغییرات هورمونی اذیتتون میکنه ولی بخاطر قرصتون نیست کلا حال و هواتون یه جوری میشه

دردش واقعا نمیشه کاری کرد عزیزم ولی نگران نباشید هیچی نیست همه خانما اینجوری شدن بخاطر شرایط بد اب و هوا و تغذیه ناسالم که بهمون میفروشن . اصلا خودتونو سرزنش نکنید که چرا من اینجوری شدم بقیه سالمن . من مجردم بقیه هزار کار میکنن هیچی نمیشن ... طبیعیه مشکلی نیست ، برطرف میشه

آمپول نمیخواد که

من داشتم

دکتر زنانم گف دوفامد بخور خودش رفع میشه

اصن شلوغش نکرد بنده خدا

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

قرص ضد بارداری شروع کنید یهو تغییرات هورمونی اذیتتون میکنه ولی بخاطر قرصتون نیست کلا حال و هواتون یه ...

دقیقاااا همش به خاطر غذا اعصاب داغون 

نه من خیلی قرص جلوگیری خوردم چون دائم درگیر کیستم یکم میریزتم بهم ولی چاره چیه

آمپول نمیخواد کهمن داشتمدکتر زنانم گف دوفامد بخور خودش رفع میشهاصن شلوغش نکرد بنده خدا

عزیزم من چون درد اذیت کننده داشتم دکتر گفت پریودتو میندازیم جلو که زودتر قرصاتو شروع کنی 

عزیزم مرسی از تبلیغ هوشمندانت ولی من تجربه ی کیست هموراژیکو بالای ۲،۳ بار داشتم که دفع شده توی پریود ...

تبلیغ😂💔

مگه پکیجه عزیزم!!

گلم گروه اندومتریوزی ها هستش 

نگاه مینداختی میفهمیدی تبلیغ نبود و دسته بندی شده راجع به دارو و سونو و اقدام خانوما و.... مطلب بودش و افرادی که مبتلا هستن صحبت میکنن

یکی اینجا توی تاپیکای من فرستاده بود من جوین داده بودم

خواستم لطفی کرده باشم تا ۳ ۴ سال علاف نشی تازه تشخیص بدن مشکل چی بود

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥