2777
2789
عنوان

مو ریزش مو 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 39 پست
دمنوش گل‌گاوزبان با یه برگ لیمو و چند تا شاپرک گل محمدی آب رو آتیش

خواهر مرسی ازپیشنهادتون،ولی مشکل استرسم همسرمه به نظرتون من گل گاوزبون بخورم؟ازینورهمسرم اینجورچه فایده ای داره

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

من از تخم شنبلیله جواب گرفتم بعد کلی دارو و دکتر این بهم ساختتخم شنبلیله آسیاب شده بگیر دو سه قاشق ...

من پیاز موهام رو هوایت

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی

ضعیفه انگار رو هواس

دس میزنم همه میاد تو مشتم 

عکسش تو تایپیکم هس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

مشکلتون چیه گلم

همسرم عصبیه ایرادالکی میگیره  مثل یه مریض،انگاردست خودش نیست مثلن ازاینکه ببینه اعتمادبه نفس من میادپایین این حس خوشایندی براش داره الان چهارده ساله یه موضوع روپیش میکشه برادعوا

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

من موهام خرد میشن🥴

منم😑

همسرم عصبیه ایرادالکی میگیره مثل یه مریض،انگاردست خودش نیست مثلن ازاینکه ببینه اعتمادبه نفس من میاد ...

عزیزم خدا بهت آرامش بده 

باور کن تمام مرد ها همینن شما از پدر و برادر خودت حساب کن بعضی اوقات بدتر از این برخورد ها میبینی پس سعی کن تحمل کنی و صبر انشاالله خدا خودش بهترین هارو برای زندگیت رقم بزنه 

عزیزم خدا بهت آرامش بده باور کن تمام مرد ها همینن شما از پدر و برادر خودت حساب کن بعضی اوقات بدتر از ...

مرسی واقعاراس میگیدهمه ی مرداهمینن به همین جمله فکرمیکنم آروم میشم👌