2777
2789
عنوان

مو ریزش مو 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد قرص آهن و کلی داروی دیگه خوردم و میخورم نتیجه نداد

شیره انگور با آب قاطی کن بخور شیرخرما بخور چای و کامل قطع کن تا بیست روز مال من نشون داد ریزشش هشتاد درصد درمان شد انشالا مال شمام درمان میشه .

روغن زیتون روغن بادام تلخ ،حنا قرص زینک و ... هیچ کدوم جواب نداد برای ریزش و مقاوم شدن ریشه فقط قرص ...

پس منم استفاده کنم آهن

چون یادمه یه سری میخوردم انگار موهام جون گرفته بود

البته اینم بگم تندتند میرم حموم هرسری ام شامپو میزنم

پس منم استفاده کنم آهنچون یادمه یه سری میخوردم انگار موهام جون گرفته بودالبته اینم بگم تندتند میرم ح ...

حتما استفاده کن قول میدم بیست روزه کاملا ریزش برطرف بشه ، نرمال شستن مو کلا در هفته دوبار هست پس زیاده روی نکن موهاتو زیر دوش شونه نکن سشوار نکش و اینکه حالا که ریزش شدید دارین زیاد شونه نکنید من موهام حتی شده بود ده روز بدون شونه میموندم .

پس منم استفاده کنم آهنچون یادمه یه سری میخوردم انگار موهام جون گرفته بودالبته اینم بگم تندتند میرم ح ...

اسم شامپوت چیه زیاد شامپو هارو قاطی نکن من شامپو سبغ دست ساز استفاده کردم درست نشد شامپو تقویت کننده مو سریتا استفاده کردم بدتر ریزش میارن 

اسم شامپوت چیه زیاد شامپو هارو قاطی نکن من شامپو سبغ دست ساز استفاده کردم درست نشد شامپو تقویت کننده ...

شامپو کافئین سریتا میزنم

کتوکنازولم میزنم این بیشتر میفته به موهام

اهن چی میخورینمن ففول خوردم و ایزی آیرون

قرص فروفروت استفاده میکنم و راضیم ففول خیلی خوبه یکم گرون در اومد برای من که باید شیش ماه کامل قرص بخورم برای همین از اول این قرص و دکترم نوشت و خوبه .

من یک ماهه با تاید دستی می‌شورم و میتونم بگم ریشه موهامو سفت کرده البته نمیتونم بگم همه استفاده کنن ...

تو اینستا خیلی دیدم ولی میترسم همین ۴تا شویدمم بریزه جرئت میخواد امتحان کردنش

منم الان دو سال میشه ریزش مو گرفتم انقد هربار مشت مشت میریزه موهام نصف شده حالا موهای من پر پشت بود انقد که با گلیپس بسته نمیشد الان یه دسته کم پشت شده 

من زینک و بیوتین و روغن مالی و قرص آهن همه رو امتحان کردم ی مدت که استفاده میکنی کم میشه باز  بعد میریزه 

فک کنم عوارض واکسن‌های کروونا س تو اطراف ما همه ریزش مو گرفتن

منم الان دو سال میشه ریزش مو گرفتم انقد هربار مشت مشت میریزه موهام نصف شده حالا موهای من پر پشت بود ...

دقیقا منم هر چی بگید خوردم و تزریق کردم بعد جالبه آزمایشامم نرماله 

دقیقا اطرافیان منم از هر ۵نفر ۴نفرشون ریزش مو گرفتن