2777
2789
عنوان

تاحالا شده

243 بازدید | 20 پست

تاحالا شده یچی از خدا بخاین بهتون نده کلی هم دعا کنین ولی نشه...بعد چیکار کردین ناامید شدین؟؟؟راستش من گذشته خیلی مشکل داشتم بااینکه از خدا کلی کمک خواستم اما هیچی نشد که نشد انگار اصلا نشنید منم گفتم دیگه باهاش حرف نمیزنم حالا واسم یه مشکل دیگه پیش اومده دلم میخاد ازش کمک بخام غیراز اون کسی نمیتونه بهم کمک کنه ولی خب هی میگم خدا که نمیشنوه اون که منو نمیبینه پس من امیدم به کی باشه 😞😞

ميشنوه 

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خيلي ممنون داري از خدا ميگي گلم خداااااا خالقت اگر نداده يعني صلاح ندونسته تو با عشق بهش بگو هر چي صلاحهمه ولي اينم دوس دارم اگر صلاح ميدوني بهم بده 

مگه جنگه زوركي اخه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من واسم پیش اومده چیزی ازش خواستم و بهم نداده..الان واقعاااا میگم خدایا مرسی که ندادی بهم..اگه چیزی ب صلاحمون نباشه از مهربونیشه که نمیده

میشه واسه اینکه عروسیم به خوشی بگذره یه صلوات بفرستین🌹

بله شده 

ولی همیشه فکر کردم اگه نداده چون من نمیدونم که صلاحم در خواستنش هست یا نه حتما اگه الان بهم نداده برام خیر بوده

و عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لکم

شایدم هنوز وقتش نرسیده

اینو باور دارم خدا به خواسته من شنوا و بیناست حتی نگفته خواستمو میدونه

و نحن اقرب الیه من حبل الورید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

ببين عزيزم.  با انرژي مثبت به همه چيز نگاه كن 

ببين چقدز چيزهاي خوب بهت داده. خود من يه وقتا. ميگم قربونت برم خدا  ميتونستي تو فلان موقعيت قشنگ لهم كني اما هوامو داشتي

اما اول خودت تلاش كن واسه خواسته هات   خدا هم كمكت ميكنه

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭
عزیزم اگر امکانش رو داری برو مشهد زیارت. اما رضا بی جواب نمیزارتت

باورتون میشه امام رضا هم سر اون مشکل قبلیم جوابمو نداد من 20سالمه ولی دفعه اولم بود رفتم مشهد اونم با یه قلب شکسته اما جوابمو نداد نمیدونم چرا اونقدام بنده بدی نیستم حداقل اینو میدونم تاحالا دل کسیو نشکوندم سرم تو کار خودم بوده ولی نمیدونم چرا اوضاع این شکلی شده