2777
2789
عنوان

دزد جوراب

| مشاهده متن کامل بحث + 4250 بازدید | 90 پست
به نظرتون براش بخرم بعدستم دم خونش با یه کارت تبریک بگم توروخدا جورابامو برندار

نه بابا داستان میشه. بنظرم جوراباتو تو جیبت بزار با خودت ببر دسشویی

زندگی قصه تلخیست که از آغازش     بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم
نه بابا داستان میشه. بنظرم جوراباتو تو جیبت بزار با خودت ببر دسشویی

بیشتر موقع ها شلوارم جیب نداره ولی وقتی داره واقعا اینکارو میکنم تازه بعضی اوقات کیفمو باخودم میبرم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من خانواده شوهرم یا عادت زشتی دارن وقتی غذا یا نذری یا هرچی تو ظرف براشون بفرستی ظرفشو دیگه پس ...

این خوبه ما یه دفعه نذری دادم تو ظرف یکبار مصرف. تازه این ظرفای یه بار مصرف خوب اومده بود. از این محکما. بعد یکی ار فامیلامون ظرف رو پس فرستاد.  فکر کرده بود راس راسی کریستاله🤣

ان الله مع الصابرین
دیگه نیست وقتی میام بیرون نیست

وای توی چند دقیقه ؟؟ خب بهشون بگو جوراب منو ندیدین اینجا گذاشتم !

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
این خوبه ما یه دفعه نذری دادم تو ظرف یکبار مصرف. تازه این ظرفای یه بار مصرف خوب اومده بود. از این مح ...

😂😂😂😂😂

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
وای توی چند دقیقه ؟؟ خب بهشون بگو جوراب منو ندیدین اینجا گذاشتم !

میگن ندیدیم جانم یا میگن پات نبوده شاید حای دیگه گذاشتی فکرنمیکنم بقیشون بدونن اون برمیداره که چون به بار اونیکی ناراحت شد گفت من برنداشتم و دفعه دیگه به جفت نو برام خرید ولی این اصلا به روی خودش نمیاره   اخا بکب دوبارم دیدم خواهرش میگه بازم بلوز منو بدون اینگه بگی بردی خونت 

به خبر تازه الان بهم پی ام داده جوراب طوسی تو از کجا خریدی برام میخری،،،،،،، چی بگم بهش نتونسته برداره بهم پی ام داده براش بخرم خداروشکر دست از سر این برداشت راضی شد پول بده البته شایدم نده ها ولی خدارو شکر از خیر این گذشت 

🤣🤣😋😋پس تو کار لباس های بقیه هم هست.

والا فکرکنم لباس بقیه رو دوست داره یادمه شب چله ای که برام لباس خریده بودن عین همونو برا خودش خریده بود 

😂😂😂 خدا رو شکر

اره خلاصه میخوام براش دوجفت بخرم دیگه نیاد مال منو برداره 

یه مدل دیگه هم جدید خریدم ازاین مهره دارا هست میترسم پام کنم بخدا😂😂

حالا اتفاقای دیگه جورابو بعدا میزارم چون دوساله این کارو ادامه میده به روی خودشم نمیاره

اره خلاصه میخوام براش دوجفت بخرم دیگه نیاد مال منو برداره  یه مدل دیگه هم جدید خریدم ازاین مهر ...

نه نپوش حیفه بخدا.... منتظر تاپیک های بعدی جوراب دزدی  هستم دوست من

ان الله مع الصابرین
نه نپوش حیفه بخدا.... منتظر تاپیک های بعدی جوراب دزدی  هستم دوست من

نه نمیپوشم والا نو هم نمیپوشم که دلم  بسوزه همه رنگو رو رفته هرچند چیزی نمیمونه همه رو برمیداره