2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لاوين _ستيا  من خودم رفتم ستيا مهرشهر بلوار ارم بالآي مانتو سراي سلين

لاوینوتعریفشوشنیدم. من م ی آرایش لایتوقشنگ میخوام. ستیاخوب بود؟هزینش چطوره؟ 

نباشه روزی که نباشی...
لاوینوتعریفشوشنیدم. من م ی آرایش لایتوقشنگ میخوام. ستیاخوب بود؟هزینش چطوره؟ 

اره عزيزم به نظر من خوب بود هزينشم خوبه 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سلام دوستان . من طراح طلا و جواهرم و همسرم سازنده هستش. 

قبلا با نام "زرتا" تو سایت نینی سایت و نو عروس پست میذاشتم. خداروشکر خیلی از کاربرا بهمون مراجعه کردن و راضی بودن . 

چون تولیدی داریم برای مشتری های جزء (خونگی) مالیات و ارزش افزوده حساب نمی کنیم . اجرتم هم زیر قیمت بازاره به قیمت عمده . 

زیر نظر اتحادیه فعالیت می کنیم . از نظر عیار طلا خواستم بگم که خیالتون راحت باشه . کد T  داریم. 

نمونه کارامون رو میتونین تو کانالمون ببینین

https://telegram.me/Zartagallery

اینکه بگیم کی بهترینه کی بدترینه حرف درستی نیست اصلا. چون میکاپ هم به سلیقه بستگی داره هم فیس خود آدم و نوع پوست . ممکنه یکی رفته فلان سالن خیلی راضیه ولی شخص دیگه رفته همون سالن خیلی ناراضیه خوب شاید خود اون شخص ایرادهایی داره که نمیشه براش کاری کرد . تو میکاپم که نمیشه معجزه کرد و زشت رو زیبا کرد چیزی که مهمه اینه که وقتی یه جا میریم برای انجام کاری حالا هر کاری احساس خوبی داشته باشیم و همین حس خوب خودش ۵۰ درصد مسئله رو حل میکنه. من سالنهای زیادی تو کرج رفتم شاید تابلوهاشون قشنگه ولی حس خوب نگرفتم ازشون و معمولا قیمتها هم الکی بالاست چون من به شخصه انرژی آدمها رو حس میکنم و برام مهمه . من رفتم سالن مینا میرزایی نمیخوام بگم مینا میرزایی  بهترین سالن کرج هست یا فلان ساان بدترینه ولی من حس خوبی گرفتم ازشون و اینکه قیمتش خیلی مناسبه کاراشونم به روز بود ایشالا که همه خوب پیش بره بیام خبرشو بهتون بدم

2790
2778
2791
2779
2792