2777
2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 109 پست
شوخی میکنی؟ریتالین ازادنسخه پزشک با مهر و امضاشناسنامه و کارت ملی بیمار و والدین اگر کودک باشهسهمیه ...

رفتیم بیمارستانایی که اینجا سهمیه شو دارن رفتیم با مدارک و اینا گفتن سهمیه شو گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دختر من استفاده میکنه

تو خونه هم چند ورق دارم

اما راستش باور نمی کنم که برای برادر بیمارتون بخواهید

درسته ما هم با مدارک و سند خونه میگیریم اما اینطور نیست که اگه متخصص اطفال یا مغز و اعصاب بنویسه بیشتر بهت ندن

🖤 
سلام دختر من استفاده میکنهتو خونه هم چند ورق دارماما راستش باور نمی کنم که برای برادر بیمارتون بخواه ...

اینجا بندرعباسه هر بیمارستان فقط یه تعداد خاصی اندازه مریضایی که هست میاره چون اسم بیمارا تو سیستم بیماری های خاص ثبته 

تعدادشونم انگشت شماره بخدا داداشم مریضه بهههه خداااا

سلام دختر من استفاده میکنهتو خونه هم چند ورق دارماما راستش باور نمی کنم که برای برادر بیمارتون بخواه ...

بخدا اینجا دکتر نمی‌نویسه میگه بیشتر از این سهمیه ندارن

داداش منم اگه بهش قرصشو سر ساعت ندی دیگه قاطی می‌کنه 

خیلی شر میشه خیلی 

رفتیم بیمارستانایی که اینجا سهمیه شو دارن رفتیم با مدارک و اینا گفتن سهمیه شو گرفته

ریتالین لاغر میکنه وزن رو میاره پائین

این دسته داروهای محرک هستن

باز غیر محرک بهترن از نظر نداشتن شیشه و مشتقاتی که عوارضشون بیشتره ولی اثرشون کمتره

چون دسته محرک مشتقات شیشه داره باعث توجه و تمرکز میشه

ریتالین وابستگی میاره ولی مثلا داروهای غیر محرک وابستگی نمیارن مثل استراموکس اگه بهش جواب بده اینو مصرف کنه عوارضش کمتره و  وابستگی نمیاره.

ولی اگر بتونین خارجیش که آتوموکستین بگیرین که عالیه

اثر گذاریش هم خوبه