2777
2789

از خود خواهیت باید کم بشه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو بذار جای طرفبعضی وقتا تنها وقتی که خودت چیزی و تجربه کرده باشی میتونی درک کنی

دقیقا اینجوریه.

خیلی سخته موقعیت طرفو درک کنم.

مثلا ینفر میشینه درد و دل میکنه با خودم میگم چیکار میتونم برات کنم؟

اصلا به احساس طرف مقابل فکر نمیکنم.

علازم خودخواهی چیه؟حس میکنم‌از تو غار اومدم این چیزا رو هنوز نمیدونم

یه مورد مثال بزن تا بهت بگم 

مثال از یه آدمی که دلت میخواد درکش کنی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه مورد مثال بزن تا بهت بگم مثال از یه آدمی که دلت میخواد درکش کنی

مامانم.

خیلی سختی کشیده و الان از لحاظ مالی تو فشاره و کسی کمکش نمیکنه. برای همین به چیزای کوچیک گیره میده که حرصشو خالی کنه جای دخترش همیشه من قوطی حلبیش بودم

مامانم.خیلی سختی کشیده و الان از لحاظ مالی تو فشاره و کسی کمکش نمیکنه. برای همین به چیزای کوچیک گیره ...

الان مامانتو گذاشتم جای مامان خودم 

من اینجوری فکر میکنم 

به دل نمیگیرم حرفاشو و کاراشو میخندونمش  یه دور از بچگی تا الانشو مرور می کنم خودمو میذارم جاش و میبینم چقدر من غرق فرصت و نعمتم و محرومیت های اونو میشمارم اجازه میدم حرفاشو بشنوم ولی نه عین ماست واکنش تعجب نشون میدم و باهاش سختیاشو بزرگ نشون میدم که بفهمه منم فهمیدم چقدر دردناک بوده و بهش حق میدم ،تو کارای خونه که کلافه کردتش کمک میکنم هدیه میخرم یا پولی داشته باشم بهش به شکل هدیه میدم و ..... زیادهست یکم خلاقیت و آزمون خطا میخواد و انسان دوستی ولی اینا رو از موضع ضعف و ترحم انجام نمیدم از موضع قدرت و توانایی و بی نیاز بودن انجام میدم 

الان مامانتو گذاشتم جای مامان خودم من اینجوری فکر میکنم به دل نمیگیرم حرفاشو و کاراشو میخندونمش یه ...

خیلی سختی کشیده و سعی کرد برامون کم نذاره و نذاشت.

ما بودیم که گند زدیم به زندگیش.

سعی میکنم درکش کنم.

ممنون

و حتما کمکش میکنم

و یاد میگیرم‌صبور باشم و وقتی اینجوریه دهن به دهن‌نذارم تا موقعش

خیلی سختی کشیده و سعی کرد برامون کم نذاره و نذاشت.ما بودیم که گند زدیم به زندگیش.سعی میکنم درکش کنم. ...

👌👏👏

اتفاقا خیلی خوب درک میکنین آدم ها رو

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»