2777
2789
عنوان

لکه بینی

132 بازدید | 16 پست

من الان هفته ۶ و ۱ روزم دو ساعت پیش لکه بینی  مایل به قهوه ای روی لباس زیرم دیدم رفتم پیش ماما  معاینه داخلی کرد گفت دهانه رحمت بستس سونو نوشت ولی نگرفتن الان کمرم و دلم درد میکنه تا فردا صبح یعنی چیزی نمیشه؟؟؟ 😭😭😭

بخدا از بس گریه کردم چشام درد میکنه چیکار کنم من؟؟؟ بعد ۱۰ ماه چشم انتظاری نمیخوام کاریش بشه که میمرم😭😭😭

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم نگران نباش ميدونم شرايطت نگران كنندست اما اروم باش نماز بخون و صلوات بفرست انشالله تا فردا كه بري سونو.

لكه بيني ميتونه هزار دليل داشته باشه فقط همين الان دراز بكش و استراحت كن

خب تو چرا رفتی ماما اینجوری کنه ای بابا مامای احمق،اصلا از جات بلند نشو احتمال لانه گزینه ی هس اصلا جای نگرانی نداره فردا برو دکتر تا بهت شیاف بده،ولی ب هیچ عنوان از جات بلند نشو

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
چرا سو نو انجام ندادن؟؟؟ تا فردا صبح استراحت کامل داشته باش اگه خدای نکرده خونریزی کردی سریع برو بی ...

گفتن دکتر نیست 😢😢

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم تو هفته هفت لک بینی گرفتم نگران شدم چیزی نبود دکتر برام شیاف پرژسترون نوشت که ی دونه صبح و ی دونه شب بزارم لعد 4روز قطع شد خیلیا اینجورین.نگرانی نداره.فقط تا چند روز بیشتر دراز بکش

نگران نباش عزیزم

این استرس برای شما خیلی بده

توکل کن به خدا

حالا که معاینه کرده گفته بسته است دهانه رحمت

منم سه هفته پیش لکه بینی داشتم،که خدا رو شکر رفع شد،منم معاینه کرد و سونو دادم

فقط فعلا استراحت مطلق باش تا بری سونو،سرپا نمون ،راه نرو،دراز بکش،از توالت فرنگی استفاده کن

به من آمپول پرو پرولوتون داد برای سه هفته

دعا میکنم برات عزیزم

من مطمئنم که حتی فکر خورشید نیز گرما بخش است 
ماما چرا؟؟؟ برو دکتر زنان

دکتر زنان نیامد

الان به چیزایی فکر کن که بهت آرامش میده به خدا توکل کن... الان اکثرا لک بینی رو دارن

بخدا خیلی میترسم کمرم هم درد میکنه😭