2777
2789

بفرمایید

یک عدد خانوم 💅هستم .. راستشو بگم یه مقدار عقده ایم ( چیه خو دارم راستشو میگم 😐🪓) با انسان ستیزی مخالفم چه مرد چه زن ... ولی به شخصه با گوساله ها برخورد میکنم همچنان چه مرد چه زن ( دیدگاه تعادلی)منو توی تاپیک های ارایشی بهداشتی و به خود رسیدن و تاپیک های معنوی تگ کنید ... کلا هر تاپیکی که باعث پیشرفته 💌بنده روحیه وطن پرستانه ای دارم ولی اینو در مقابل دین و ایمانم نمیبینم و کنار هم دارمشون و صد البته رفاه و اسایش مردم بر اعتقادات من اولویت داره 🤫🙃...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییی بهش علاقه دارم انجام دادم داستان نوشتن و اینهارو اما نمیدونم برم سمتش یا نه اینکه موفق میتونم ...

ما خودمون هم تو ااین مرحله گیر کردیم فهمیدم بهت میگم 😂✋

یک عدد خانوم 💅هستم .. راستشو بگم یه مقدار عقده ایم ( چیه خو دارم راستشو میگم 😐🪓) با انسان ستیزی مخالفم چه مرد چه زن ... ولی به شخصه با گوساله ها برخورد میکنم همچنان چه مرد چه زن ( دیدگاه تعادلی)منو توی تاپیک های ارایشی بهداشتی و به خود رسیدن و تاپیک های معنوی تگ کنید ... کلا هر تاپیکی که باعث پیشرفته 💌بنده روحیه وطن پرستانه ای دارم ولی اینو در مقابل دین و ایمانم نمیبینم و کنار هم دارمشون و صد البته رفاه و اسایش مردم بر اعتقادات من اولویت داره 🤫🙃...

اصلا چجوری شناخته بشم

به سختی 😢

از مسابقات شروع کن

جشنپاره ها

همایشا

ک مثلا یه متن کوتاه در فلان زمینه میخوان

هم تو فضای رقابتی قرار میگیری ک باعث پیشرف میشه

هم اینک کارات خوب باشه شناخته میشی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

خیلییی بهش علاقه دارم انجام دادم داستان نوشتن و اینهارو اما نمیدونم برم سمتش یا نه اینکه موفق میتونم ...

صدرصد،مشاغل پر در آمدی میتونید داشته باشید با آموزش های تخصصی(البته به دست اوردن این مشاغلم دشواری های خودش رو داره)

از جمله

فیلمنامه نویسی

سناریو نویسی

و آموزش 

یا کتابی بنویسید و بتونید چاپش کنید

از مسابقات شروع کنجشنپاره هاهمایشاک مثلا یه متن کوتاه در فلان زمینه میخوانهم تو فضای رقابتی قرار میگ ...

نمیدونم چجوری مطلع شم از این جشنواره ها 

با حوزه هتری تهران یه داستان نوشتم دیگه خبری نشد 

نمیدونم چجوری مطلع شم از این جشنواره ها با حوزه هتری تهران یه داستان نوشتم دیگه خبری نشد

این برنامه ها چون داوری میشن خبری ازشون میشه😁

فکر کنم سرچ کنی بیاره، تو اینستا، گوگل

یا کانالی چیزی باش ک اطلاع بده ازشون

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

صدرصد،مشاغل پر در آمدی میتونید داشته باشید با آموزش های تخصصی(البته به دست اوردن این مشاغلم دشواری ه ...

چجوری میتونم فیلمنامه نویس شم 

یعنی شنیدم کارهارو نمیخونن دفترهای سینمایی وقتی کار ساخته شده نداشته باشی اشتباه میکنم؟ 

دارم پر پر میزنم براش ولی هیچی ازش نمیدونم

صدرصد،مشاغل پر در آمدی میتونید داشته باشید با آموزش های تخصصی(البته به دست اوردن این مشاغلم دشواری ه ...

چطوری میتونم شغل فیلمنامه نویسی رو به دست بیارم خانم؟🙂