2821
2789
عنوان

لیزر صورت

103 بازدید | 14 پست

من صورتم بشدت پرموعه تنها جایی ک مو نداره روی بینیم هست

رنگ صورتم خیلی سفید نیس معمولیه امروز اصلاح کنم تا هفته بعد عین روز اولش در میاد بنظرتون لیزر کنم جوابگوعه؟

من کلا پر موعم میخام برم اما موندم رو شکمم برم اخه میگن بدتر میشه 

تجربیاتی اگه دارید بگید ممنون میشم

لیزر عالیه

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

فقط بروووو

از این به بعد هر پسری که درخاست داد درخاستشو قبول میکنم و سر فوش بهش میگیرم اخه منم چقدر نحمل کنم؟؟تا آنلاین میشم درخاست دوستی از این نرای بی سرا پا که معلوم نیست چی از یه سایت زنونه میخاند....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسونن اخه میگن ضرره نازایی میاره

ن بابا کی همچین حرفی زده بعدم اگه بخوای بیکینی رو بری به احتمال شاید ۱درصد بیاره

برای بار اول به اسم انجام بدیم خوبه !

به اسم چیه نشنیدم تاحالا

اشتباه نوشتم بخایم منظورم بود پست پایینش نوشتم 😂

آهان اره من که یه ساله میرم واقعا جواب گرفتم یعنی جونم از این موم و ژیلت راحت شده دیگه دوماه یه بارم در نمیاد

2824
2823
2791
2779
2792