2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید کارتون دارم

149 بازدید | 22 پست

من ۱۷ هفتمه ولی اصلا چاق نشدم شکمم اومده جلو ولی خیلی کم ویار و این چیزام ندارم بگم بخاطر اونه چاق نشدم ولی تحرکم تقریبا زیاده شما چقدر چاق شدین تا ۱۷ هفتگی من بارداری اول خیلی لاغر شدم بعد ماه ششم ب بعد چاق شدم ولی بارداری اولم تهوع خیلی شدیدی داشتم الان نمیدونم چرا چاق نمیشم

خیلی خوبه که 

شما یکی از خوش شانس ها هستی که چاق نمیشی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ک چاق نمیشی حالا کم کم بیست هفته دیگه مونده وزن گیری اصلی سه ماه آخره

میدونم اصلا چاقی برام مهم نیست میترسم بچه رشد نکرده باشه شما چی اوایل چاق نشدی؟

من از همون روز اول وزن گرفتم در حالی که غذام همون بود تا اخر بارداریم ۳۰ کیلو چاق شدم که فاجعه بود با بدبختی الان یساله ۲۰ تا کم کردم مونده ۱۰ کیلو خیلی خوبه وزن نمیگیری مهم بچس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا اول خوشحال شدم ولی دکتر گفت باید وزن اضاف کنی نمیشه بدون دلیل چاق نشی

دکتر بیخود گفته بیخیال از این ب بعد وزنت میره بالا اصلا درست وزن گیری  ۱۵ کیلو ایناس کلا الکی استرس داده مهم اینه ک شرایطت بچه خوب باشه هستن کسایی ک کلا ۶ کیلو چاق میشن بچه ۳ کیلویی میارن فقط چیزای مقویی بخور غذاهای پرچرب و بی خاصیت نخور ک الکی وزنت نره بالا

♾️🖇❤️

من از همون روز اول وزن گرفتم در حالی که غذام همون بود تا اخر بارداریم ۳۰ کیلو چاق شدم که فاجعه بود ب ...

من خودمم لاغر نیستم کلا وزنم نرمال بود قبل بارداری اصلا هم دلم نمیخاد خیلی چاق بشم چون نمیتونم رژیم بگیرم فقط تو فکر بچم میگم نکنه رشد نکرده باشه وگرنه واقعا بدم میاد خیلی چاق بشم 

من اخر ۲۸ هفته ام چند روز پیش رفتم دکتر گفت هفت کیلو زیاد شدی و شکمت کم اومده جلو بیشتر غذا بخور 

از اول ویتامین اینا که میداد و میخوردم 

گفت همینجوری پیش بری ماه دیگه میفرستم که بچه رو چک کنن که خوب وزن گرفته یا نه 

و گفت تا ماه دیگه هر روز یه تخم مرغ دو لیوان شیر ساده یا یک لیوان ماجان  و یک روز در میون یه موز بخور    و اینا رو میخوری غذات و کم نکن 

من تازه شکمم مشخص شده هنوزم کسی دقت نکنه شاید اصلا نفهمه   ولی خب به پهلو ام رفته 

من خودمم لاغر نیستم کلا وزنم نرمال بود قبل بارداری اصلا هم دلم نمیخاد خیلی چاق بشم چون نمیتونم رژیم ...

ی راه بگم برا رشد بچه عذاهای پروتئینی گوشت و مرغ و ماهی و لبنیات اینا برا رشد بچه عالین از اینا سعی کن تو وعده هات بخوری مغزیجات ب اندازه تخم مرغ  مطمن باش وزن و رشد بچه عالی میشه

♾️🖇❤️

من اخر ۲۸ هفته ام چند روز پیش رفتم دکتر گفت هفت کیلو زیاد شدی و شکمت کم اومده جلو بیشتر غذا بخور از ...

اها ب سلامتی من بارداری قبلیم ماهای اخر فقط بستنی و دلستر و این چیزا میخوردم دخترم ۳۹۰۰ بود دنیا اومد ماشالله اینقدر تپلی بود اصلا اذیت نشدم برا لباس عوض کردن و این چیزاش بچه ریزه میزه ادم میترسه زیر و روش کنه

ی راه بگم برا رشد بچه عذاهای پروتئینی گوشت و مرغ و ماهی و لبنیات اینا برا رشد بچه عالین از اینا سعی ...

والا من ویار گوشت دارم🤣🤣فقط دلم گوشت و ماهی و میگو میخاد کلا غذای ساده دوست ندارم ولی باشه گلم از این ب بعد غذای مقوی بیشتر میخورم

اها ب سلامتی من بارداری قبلیم ماهای اخر فقط بستنی و دلستر و این چیزا میخوردم دخترم ۳۹۰۰ بود دنیا اوم ...

سلامت باشی  من قبل بارداری رژیم گرفتم برای همین خودم مراعات میکنم که چاق نشم چرت و پرت ام اصلا نمیخورم مگر یهو یه چیزی هوس کنم ، قبل اینم دکترم میگفت مراقب باش چاق نشی  نمیدونم این ماه چی شد اینجوری گفت 

خودمم چون بیشتر دوست دارم طبیعی زایمان کنم میگم خودمو بچه خیلی سنگین نشیم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792